Software

Adacta primila Microsoftovo priznanje 2010 President’s Club

Grupa Adacta je na ovogodišnjoj Microsoft svetskoj partnerskoj konferenciji (Microsoft Worldwide Partner Conference) odžanoj u Vašingotonu dobila čak dva priznanja 2010 President’s club za Microsoft Dynamics i time je svrstana od strane korporacije Microsoft u grupu 5% najuspešnijih partnera na svetu.

Priznanje je dodelio gospodin Doug Kennedy, podpredsenik Microsoft Dynamics grupe. Na dodeli priznanja se zahvalio zaposlenima u Adacti na uloženom naporu u ispunjavanju najzahtevnijih očekivanja klijenata i neprestanom ulaganju u tehnička i poslovna znanja i nove tehnologije.

Adacta je jedini Microsoft partner u regionu, koji je u mogućnosti da u tri države ponudi sopstveno izvođenje implementacije Microsoft Dynamics NAV, AX i CRM. Posebno želimo da istaknemo da je u Adacti razvijena lokalizacija za Microsoft Dynamics AX, kao i da je Adacta već završila više projekata implementacije tog rešenja u Srbiji, Sloveniji i Hrvatskoj, čime je ponudila i velikim kompanijama mogućnost izbora na području ERP rešenja.

Leave a Reply