Software

Adobe CS5 je stigao – ostvarite pravo na besplatan Upgrade

Svi kupci koji u periodu od 13.04.2010. do 29.04.2010. do 14:00h kupe bilo koju verziju Adobe Creative Suite 4 paketa: CS4 Design Standard, CS4 Design Premium, CS4 Web Standard, CS4 Web Premium, CS4 Production Premium i CS4 Master Collection,… kao i pojedinačne programe iz Adobe Creative Suite 4 palete, automatski će dobiti pravo na besplatan Upgrade na odgovarajuću CS5 verziju.

Poslednja šansa za dosadašnje korisnike:

  • Ako ste vlasnik prve verzije Creative Suite softvera (CS1) ili Macromedia Studia MX2004, iskoristite poslednju šansu za Upgrade na novu verziju. Nadogradite danas staru verziju na CS4 i ostvarite pravo na besplatan Upgrade na svoju CS5 verziju
  • Ako ste vlasnik bilo koje CS3 verzije softvera, uštedite do 30%!
    Nadogradite danas stari CS3 softver na novu odgovarajuću CS4 verziju i ostvarite pravo na besplatni Upgrade na svoju CS5 verziju.
  • Ako ste vlasnik predhodne verzije Web Standarda ili želite postati novi korisnik Web Standarda, uštedite do 40%!
    Nabavite danas CS4 Web Standard i ostvarite pravo na svoj CS5 Web Premium Upgrade besplatno. Uštedite do 40% u odnosu na cenu punog Web Premium paketa.

Napomena: Pojedinačni paketi na koje se odnosi besplatan Upgrade: After Effects CS4, Dreamweaver CS4, Fireworks CS4, Flash Pro CS4, Illustrator CS4, InDesign CS4, Photoshop CS4, Photoshop Extended CS4 i Premiere Pro CS4. Besplatan Upgrade se odnosi na komercijalne, edukacione i government licence (pune verzije i Upgrade) za Windows i Mac korisnike. Ponuda se ne odnosi na Adobe Acrobat programe u paketima, kao ni na pojedinačne programe iz Adobe Acrobat porodice.

Sav softver iz Adobe portfelja možete nabaviti u HSMInformatici kao ovlašćenom distributeru.

Leave a Reply