Software

Adobe na Mobile World Congressu najavio ulazak Palm-a u Open Screen project i podršku za PDF i eKnjige na mobilnim uređajima

Očekuje se da će Flash Player za tzv. pametne telefone proizvođačima da bude dostupan početkom 2010.

Firma Adobe Systems Incorporated  ovih je dana tokom GSMA Mobile World Congress-a koji se održava u Barecloni, objavila da se firma Palm pridružuje Open Screen Project-u kao i da će uskoro da bude lansiran novi softver za e-knjige i PDF na mobilnim uređajima.

Firma Palm pridružiće se Open Screen Project-u – opsežnoj industrijskoj inicijativi, posvećenoj omogućavanju samostalnih aplikacija i potpunog internetskog pretraživanja na televizorima, stonim računarima i mobilnim uređajima, koristeći prednosti i mogućnosti Adobe Flash Platforme. Rad Open Screen Project-a će da omogući primenu Adobe® Flash® Playera za tzv. pametne telefone na novoj Palm® webOS™ platformi. Jedinstvene mogućnosti Palm webOS, usmerenog na Internet u kombinaciji s Flash Playerom, omogućiće korisnicima webOS uređaja da koriste veliki broj internetskih sadržaja koji se zasnivaju na Flash tehnologiji za bogatije, celovitije internetsko iskustvo.

Leave a Reply