Marketing & PR · Software

Algotech implementirao call-centar u kompaniji “Delta Generali”

AlgotechNovi multikanalni call-centar u osiguravajuću kuću “Delta Generali” instalirala je kompanija “Algotech“, regionalni provajder rešenja za kontakt centre u ovom delu Evrope. Implementirani multikanalni kontakt centar omogući će klijentima da dobiju sve informacije putem nekoliko kanala komunikacije, uključujući telefon, e-mail, web chat, faks.

Osiguranicima “Delta Generali” sada je omogućeno da jednostavno i brzo dođu do informacija o statusu svoje polise, posebnim zahtevima, dodatnim pogodnostima ili promotivnim aktivnostima.

Implementiranjem novog kontakt centra multikanalnog pristupa informaciji, želimo da unapredimo komunikaciju između korisnika osiguranja i naše kuće. Besplatni poziv građani mogu obaviti putem fiksne telefonije na broj 0800353707 ili sa mobilnog na broj 011 222 0 555, ali taj poziv se plaća – kaže Ratko Živković, direktor marketinga u “Delta Generali Osiguranju”.

Aleksandar Bakoč, direktor kompanije “Algotech” naglasio je da implementacijom najsavremenijeg “Avaya” telekomunikacionog sistema, “Delta Generali Osiguranje” pokazuje da posluje po visokim standardima, kao i da je kontakt centar projektovan za specifične potrebe “Delta Generali Osiguranja” i ne može se koristiti u drugim osiguravajućim kućama.

Leave a Reply