Software

ASBIS potpisao ugovor za distribuciju AVG softvera

ASBISC Enterprises PLC, ekspert u oblasti distribucije IT proizvoda u EMEA regionu, potpisao je globalni distributerski ugovor sa  AVG Technologies, kompanijom koja je razvija i unapredjuje anti-virus softver.

ASBIS je dobio status Master distributera  i ovlašćen je za distribuciju AVG consumer i business softvera u 22 zemlje uključujući Centralnu i Istočnu Evropu, Severnu Afriku, Rusku Federaciju i CIS.

Globalno anti-virus tržište je izuzetno konkurentno tržište danas i AVG Technologies je jedan od najsnažnijih igrača na ovom tržištu,” rekao je Laurent Journoud, Executive Vice-President for Sales and Marketing at ASBIS. “Sa zadovoljstvom smo uvrstili AVG softver u naš portfolio i sigurni smo da će status Master distributera doneti zanačajne pogodnosti našim partnerima . ASBIS’ najbolji u klasi online distributivni sistem će  pomoći našim partnerima da poruče elektronsku licencu softvera za consumer i corporate korisnike u realnom vremenu uz visok nivo usluge i uštedu troškova.”

“Izuzetno sam uzbuđen zbog našeg partnerstva sa kompanijom ASBIS. Ovo je izuzetno važna strateška alijansa za AVG i pruža solidnu osnovu za dalji razvoj našeg poslovanja u 22 zemlje ,” rekao je Gareth Williams, Vice President Sales for Emerging Markets in AVG Technologies. “Naš cilj prilikom odabira master distributera za ovaj region bio je da izaberemo kompaniju sa velikim mogućnostima u prodaji i marketingu, tehničkoj podršci, logistici i finansijama, uz istovremeno posedovanje rasprostranjene mreže lokalnih kancelarija u svakoj zemlji. Postavljen je komplikovan set zahteva koje je potrebno ispuniti, ali ASBIS je to učinio, a mi smo bili zadivljeni njihovim mogućnostima na svim organizacionim nivoima. Back-office sistem sada imamo sa ASBIS-om uključujući diretan B2B pristup, što zanči da ćemo lincence isporučivati uz pomoć nekoliko klikova mišem. Tako da možemo zadovoljiti zahteve potrošača brzo, pouzdano uz odličnu pre-i-post prodajnu podršku – Siguran sam da će potrošači znati da cene mogućnosti obezbeđene širom regiona.”

AVG Technologies proizvodi

AVG obezbeđuje proaktivan softver naklonjen korisniku kao zaštitu kako privatnih tako i poslovnih korisnika. Zajedno sa inicijalnim Anti-Virus programom i osnovnom internet zaštitom postoji rešenje sa jedinstvenom zaštitom identiteta pored Anti-Virus plus Firewall zaštite.

  • AVG Anti-Virus 9.0 obezbeđuje zaštitu korisnika od virusa,  spyware, i dr. Uključuje jedinstvenu AVG LinkScanner tehnologiju kako bi potrošači bili zaštićeni od štetnih internet stranica skeniranjem tih stranica u trenutku kada ih korisnik upotrebljava.
  • Sa AVG Anti-Virus & Firewall 9.0, korisnik dobija svu zaštitu kao i sa AVG Anti-Virus 9.0 uz dodatnu pogodnost nedavno unapređenog AVG firewall kako bi njihova fajlove i lične informacije zaštitio od hakera i drugih problema.
  • AVG Internet Security 9.0 kombinuje višestruke nivoe zaštite potrebne za bezbednost korisnika online. AVG Identity Protection i LinkScanner su stalno u pripravnosti, bezbedno čuvajući identitet korisnika i vredne informacije.
  • AVG Identity Protection je specijalno rešenje za bezbedno internet bankarstvo i kupovine.
  • AVG Anti-Virus Business Edition 9.0 pruža kompanijama visoko-performansnu zaštitu koja ne smeta njihovom svakodnevnom poslovanju, zajedno sa LinkScanner i naprednom phishing i firewall zaštitom.
  • AVG Internet Security Business Edition 9.0 neće usporiti poslovanje dok pruža najbržu i najpametniju zaštitu. Spaja impresivnu online prevenciju uz naprednu anti-virus i firewall tehnologiju.
  • AVG File Server Edition 9.0 bezbedna zaštita servera sa podacima kompanije.
  • AVG Email Server Edition 9.0 sprečava dospevanje spam poruka u mailove zaposlenih dok istovremeno pruža naprednu antivirus, phishing i zaštitu od internet pretnji.

Leave a Reply