Software

Asseco SEE na konferenciji Finovate Europe u Londonu

Kompanija Aseko SEE (Asseco SEE), regionalni lider i jedna od najvećih IT kompanija u Evropi, izabrana je da učestvuje na najprestižnijoj svetskoj bankarskoj konferenciji Finovate, koja se održava 10. i 11. februara u Londonu, gde će stručnjaci kompanije Aseko SEE, zajedno sa predstavnicima Telenor banke, predstaviti projekat prve mobilne i onlajn banke u regionu.

„Koncept digitalnog bankarstva označava bankarski sistem bez „tradicionalne“ poslovne mreže, koji nudi svoje usluge putem interneta, mobilnog telefona, tableta i bankomata. Kompanija Aseko prepoznala je ovaj trend i trenutno je jedan od retkih, ako ne i jedini, svetski provajder softverskih rešenja, koji obezbeđuju kompletna rešenja za digitalno bankarstvo preko svih kanala,“ izjavio je Miodrag Mirčetić, član UO Aseko SEE Grupe i dodao „Počastvovani smo što smo, zajedno sa kolegama iz Telenor banke, pozvani da učestvujemo na jednoj od najznačajnijih konferencija u oblasti tehnoloških inovacija u bankarstvu i da predstavimo ovaj projekat.“

 

Finovate Europe 2015 okupiće čak 70 kompanija, od kojih će svaka imati tačno 7 minuta da predstavi najnaprednije inovacije na polju finansijskih usluga.

Leave a Reply