Software

Asseco SEE na konferenciji Technobank 2014 predstavlja Espreso banku

Novi jedinstveni koncept bankarstva – „Direct Banking“ koji omogućava brz i jednostavan pristup u oblasti digitalnog i direktnog plaćanja predstaviće Aseko (Asseco) SEE,  regionalni lider i deo jedne od najvećih ICT kompanija u Evropi, na četrnaestoj konferenciji i izložbi Technobank 2014 koja se otvara sutra u hotelu Kraun Plaza (Crowne Plaza) u Beogradu.

Koncept direktnog bankarstva, kompanija Aseko predstaviće kroz upotrebu inovativnh rešenja plaćanja, virtuelnih šaltera i autmatizacije poslovnih procesa kroz koncept „espresso bank“.

assecco

” Koncept direktnog bankarstva označava bankarski sistem bez „tradicionalne“ poslovne mreže, koji nudi svoje usluge putem interneta, mobilnog telefona, tableta i bankomata. Imajući u vidu dobar odzivu klijenata na potojeću ponudu banaka u oblasti digitalnih usluga i servisa, siguran sam da će trend digitalizacije bankarskih usluga biti predmet interesovanja mnogih banaka kako u Srbiji tako i u regionu.

Zbog toga je strategija Asseco SEE da nastavi intenzivan razvoj u ovoj oblasti i bude pouzdan partner bankama i svim finansijskim insititucijama. Naše ućešće na Technobanku upravo ima za cilj da promoviše ASEE rešenja u oblasti Direct Banking-a ali i da prikupi povratne informacije važne za dalji razvoj, rekao je Nenad Subotić, predstavnik Asseco SEE“

 

Posebna pažnja biće posvećena aplikacijama i kompletnim sistemima za upotrebu mobilnih telefona u plaćanju i podizanju novca, u čemu je budućnost, pošto se procenjuje da će do 2017. godine broj korisnika mobilnog bankarstva u svetu premašiti jednu milijardu ljudi. Pored ovoga, biće predstavljena i rešenja kompanije Asseco SEE u oblasti “samouslužnih ekspozitura”, koje stvaraju mogućnost dodatnih prihoda omogućavajući banci da obezbedi jedinstveno korisničko iskustvo i da personalizuje bankomate za svakog pojedinačnog korisnika.

Leave a Reply