Software

Asseco SEE predstavio rešenje ASEBA BPS na EMC FSI samitu u Barseloni

Juče, 21. februara, za vreme EMC IIG samita o finansijama i osiguranju koji se održava u Barseloni, u Španiji, Asseco SEE iz Srbije predstavio je svoje rešenje ASEBABanking Process Suite (ASEBA BPS) internacionalnom auditorijumu. ASEBA BPS, rešenje za automatizaciju i optimizaciju bankarskih poslova, izuzetno je dobro primljeno i izazvalo je veliko interesovanje učesnika.

Jednostavnost i brzina implementacije rešenja ASEBA BPS kao i veliko poznavanje finansijske industrije koje ima kompanija Asseco SEE impresioniralo je mnoge i pobudilo interesovanje čak i posetilaca iz Australije.

„S radošću očekujemo objavljivanje ASEBA BPS rešenja u našem Katalogu rešenja,“ kaže Ketrin Vajs (Catherine Weiss), EMC IIG partner menadžer za Istočnu Evropu. „Prilično smo sigurni  da će imati dobar odjek kod banaka i to ne samo u Jugoistočnoj Evropi.“

Rešenje trenutno prolazi kroz proces sertifikacije kompanije EMC.

Srđan Ungurjanović, menadžer prodaje kompanije EMC IIG, rekao je da „ velika ekspertiza u finansijskim uslugama koju poseduje Asseco SEE i kompanija EMC kao svetski lider na polju Enterprise Content Management-a pomažu korisnicima finansijskih usluga da dobiju pravu vrednost kroz niže troškove i poboljšaju operativnu efikasnost uz smanjenje operativnog rizika.

„Čvrsto verujem da je rešenje ASEBA BPS odgovor na izazove sa kojima se danas suočavaju finansijske institucije,“ kaže Karsten Hunfeld (Carsten Hunfeld), menadžer prodaje OEM IIG  za Nemačku, Austriju, Švajcarsku, Istočnu Evropu i Rusiju.

„Naše rešenje je već više od godinu dana u produkciji u Komercijalnoj banci i Banci Poštanskoj štedionici, u Beogradu. Ove banke su lideri na tržištu u pogledu optimizacije troškova i povećanja  zadovoljstva klijenata uz upotrebu napredne tehnologije u svakodnevnom poslovanju,“ rekao je Vladan Atanasijević, direktor u kompaniji Asseco SEE.

ASEBA BPS rešenje u Barseloni predstavio je Nenad Marić, rukovodilac poslovnog razvoja u kompaniji Asseco SEE.

Leave a Reply