brz-comtrade
Software

Austrijanci odabrali ComTrade softver

ComTrade i Austrijski Federalni Centar za Računarstvo (Austrian Federal Computing Centre – BRZ) potpisali unosan petogodišnji ugovor

Iz kompanije ComTrade saopšteno je da je potpisan novi ugovor o isporuci softverskih rešenja na internacionalnom tržištu, što je još jedna potvrda da naša IT kompanija postaje nezaobilazni deo globalne tehnološke scene. Klijent je Austrijski Federalni Centar za Računarstvo, organizacija koja je odgovorna za nadgledanje svih elektronskih mašina za igru i video terminala za lutriju u Austriji, a ComTrade-ov softver će biti korišćen za izgradnju komandne i komunikacione infrastrukture.
brz-comtrade
Oblast igara na sreću je jedna od najbrže rastućih grana IT industrije koja nudi ogromne potencijale za sposobne proizvođače softvera, a ComTrade je do sada postigao više zapaženih uspeha na tom planu. O važnosti ove vrste softverskih rešenja za dugoročne planove kompanije govori i činjenica da ComTrade zapošljava više od 1000 inženjera od kojih stotinu vrhunskih stručnjaka specijalizovanih za razvoj gaming softvera, kao i to da je samo u 2012-oj potpisao više od deset ugovora sa najvećim firmama iz Evrope i SAD.

Austrijski Federalni Centar za Računarstvo – Bundesrechenzentrum (BRZ) je vodeći partner federalne administracije na polju e-government usluga u Austriji, pod čijom kontrolom se nalazi oko 15.000 elektronskih mašina i terminala za lutriju. ComTrade rešenje zasnovano na G2S standardu biće upotrebljeno da sve ove mašine budu povezane sa sistemom BRZ, što će obezbediti da zakonski propisi budu do kraja poštovani i da integritet igara bude na najvišem mogućem nivou. ComTrade softver je odabran u veoma intenzivnom javnom nadmetanju, što predstavlja veliko priznanje za kompaniju, ali i za softversku industriju u Srbiji i regionu.

Leave a Reply