Software

AutoCAD LT u ponudi HSM informatike

HSM informatika postala je partner za prodaju Autodesk retail programa, čime je ponuda softvera obogaćena AutoCAD LT programom. Ovaj naprodavaniji Autodesk-ov softver obezbeđuje industrijske standarde 2D alata za crtanje, dizajniranih da bi povećali produktivnost u svakodnevnom poslovanju.

Kreiranje u originalnom DWG fajl formatu obezbeđuje stabilnost i kompatibilnost tokom komunikacije sa klijentima i kolegama, a paleta naprednih alata omogućava precizno kreiranje, dokumentovanje i razmenjivanje crteža.

AutoCAD LT® 2D najprodavaniji softver kompanije Autodesk

AutoCAD LT® 2D omogućava da dokumentujete svoje ideje i optimizujete posao. Napravljen za profesionalno crtanje, AutoCAD LT obezbeđuje industrijske standarde 2D alata za crtanje, dizajniranih da bi povećali produktivnost.

Kreiranje u originalnom DWG fajl formatu obezbeđuje stabilnost i kompatibilnost tokom komunikacije sa klijentima i kolegama, a paleta naprednih alata omogućava precizno kreiranje, dokumentovanje i razmenjivanje crteža. Zahvaljujući moćnim funkcijama, AutoCAD LT namenjen je za profesionalno projektovanje.

Leave a Reply