Software

Autodesk Inventor u naprednim procesima kontroli vode

Kompanija APT Water Inc. koristi Autodesk Inventor softver u razvoju naprednih tehnologija za preradu vode koje su jeftinije, kompaktnije i kojima će se poboljšati kvalitet vode. ATP Water trenutno razvija HiPOx® i PulseOx® tehnologije u tehnički naprednim reaktorima, prilagođenim za upotrebu postojećih voda, otpadnih voda uključujući industrijska i postrojenja za prečišćavanje vode.

“Bez alata za 3D modelovanje u Autodesk Inventoru, nismo mogli da radimo ono što radimo,“ kaže Louis LeBrun potpredsednik poslovnog razvoja u APT Water. “Naši proizvodi sadrže veliki broj gusto raspoređenih elemenata gde je i najmanji deo slobodnog prostora za nas koristan prostor”.

Autodesk Inventor nam je omogućio da cevi reaktora budu najmanje moguće dužine, samim tim i najefikasnije sa optimalnim ubrizgavanjem u prostor koji stoji na raspolaganju.S obzirom da naš dizajn mora biti optimizovan za upotrebu na “uskim prostorima“, bez Autodesk Inventora mi jednostavno ne bi mogli da izgradimo sisteme koji gradimo.“ Korisna adresa

Leave a Reply