Software

Autodesk Product Design Suite 2012 paket u prodaji

Od 16.4.2011. u prodaji je paket Autodesk Product Design Suite 2012 koji postoji u tri varijante: Standard, Premium i Ultimate. U zavisnosti od izabrane varijante u sebi može da sadrži sledeće programe: AutoCAD® Mechanical, Autodesk Vault, Autodesk® Showcase®, SketchBook DesignerAutodesk®, Autodesk® Mudbox®, Autodesk® Inventor®, Autodesk® 3ds Max® Design, Autodesk® Inventor® Professional i Autodesk Alias Design.

Paket Autodesk Product Design Suite 2012 postoji u tri nivoa: Standard, Premium i Ultimate.

Autodesk Product Design Suite Standard je paket namenjen AutoCAD korisnicima svih profila, koji imaju potrebu za alatima koji se jednostavno i efikasno koriste u domenu dizajna i vizualizacije. Pored AutoCAD Mechanical-a, paket sadrži program Autodesk® SketchBook® Designer 2012 za kreiranje ilustracija, Autodesk Showcase® 2012 za fotorealistične interaktivne demonstracije u realnom vremenu, kao i program Autodesk® Mudbox™ 2012 za modelovanje slobodnih formi i definisanje tekstura i Autodesk Vault 2012 za upravljanje tehničkom dokumentacijom.

Autodesk Product Design Suite Premium je paket namenjen inženjerima i dizajnerima koji žele sve raspoložive alate namenjene njihovim potrebama. Pored programa koji sadrži Autodesk Design Suite Standard programski paket, na raspolaganju je Autodesk Inventor 2012 i Autodesk 3ds Max® Design 2012, koji omogućava kreiranje visoko kvalitetnih vizualizacija i animacija, kao i sprovođenje složenih analiza uticaja dnevnog svetla.

Autodesk Product Design Suite Ultimate je paket namenjen naprednim korisnicima u oblasti dizajna, koji u sebi sadrži sve programe iz Autodesk Design Suite Premium paketa, plus Autodesk Inventor Professional 2012 i Autodesk® Alias® Design 2012 za konceptualni modeling i rad sa površinama A klase.

Oblast primene: Industrijski dizajn, 3D modelovanje, Konceptulano modelovanje, Ilustracije, Projektovanje i tehničko crtanje

 

Leave a Reply