Software

Besplatan prelazak na Autodesk Suite pakete

kskluzivna ponuda korisnicima Autodesk programa pretplate

Autodesk ponuda paketa (Design Suites) predstavlja kombinaciju Autodesk softvera kao sveobuhvatno rešenje za određenu primenu. Naša najnovija ponuda paketa “the Design Suite Family” nudi zaokruženi model rada zasnovan na potrebama korisnika, međuoperativnosti i mogućnostima koje se oslanjaju na poznata   Autodesk rešenja za projektovanje i vizuelizaciju u kombinaciji sa jednostavnijim i efektivnijim procesom nabavke i instalacije.

Program prelaska na pakete je ponuda kreirana isključivo za klijente koji učestvuju u Autodesk programu pretplate sa svojim aktuelnim verzijama određenih Autodesk proizvoda, koja omogućava prelazak na pojedine Autodesk Design pakete bez nadoknade. Ova ponuda, poštujući investiciju klijenata iz Autodesk programa pretplate, nudi ekskluzivnu mogućnost za dodatnu korist u trenutku kada proširuje svoju ponudu paketa.

1. Šta je to Autodesk ponuda za prelazak na pakete?

*Za kvalifikovane proizvode za koje je pretplata nabavljena ili obnovljena nakon 02. Maja 2011, ova ponuda je validna do 15. Jula 2011.U period od 02. Maja 2011 do 15. Oktobra* 2011 omogućen je besplatan prelazak sa pojedinih AutoCAD proizvoda na Autodesk Design pakete.

2. Na koji proizvode se odnosi ova ponuda?

Autodesk želi da postojećim korisnicima pretplate, prelazak na neki od paketa učini lakšim. Klijenti moraju da poseduju licencu za određeni proizvod sa aktivnom pretplatom da bi mogli da iskoriste    ponudu za besplatan prelazak na paket. Pre korišćenja ove ponude moguće je nadograditi licencu na aktuelnu verziju ili obnoviti pretplatu po redovnim cenama bez dodatne nadoknade. Ova ponuda se odnosi na klijente koji poseduju licencu za aktuelnu verziju određenih Autodesk proizvoda sa aktivnom pretplatom (Autodesk Subscription program).

Preuzmite PDF fajl sa više detalja.

 

Leave a Reply