Software

Besplatna CRM analiza do kraja decembra

Primarni zadatak i razlog postojanja svakog biznisa je profitabilno sticanje i zadržavanje što većeg broja klijenata. Možemo reći da je danas globalna privreda okrenuta ka potrošačima, kao faktoru bez kojeg nijedan biznis ne može da opstane.

Ukoliko se strateški odlučite da investirate u profitabilne odnose sa vašim klijentima, već ste napravili prvi korak ka usvajanju CRM filozofije i načina poslovanja, što vam može doneti konkurentsku prednost kako danas, tako i u budućnosti. Na tom putu vam firma Extreme može pomoći stavljajući vam na raspolaganje znanje, tehnologiju i adekvatne procese kako biste brže i sigurnije stigli do željenog cilja.

Microsoft Dynamics CRM je otvoreno rešenje i tehnologija izbora za čiju implementaciju smo se specijalizovali – Microsoft CRM Software Advisor.

Ukoliko ste zainteresovani za uvođenje CRM koncepta u vaše poslovanje stručnjaci firme Extreme će do 31.12.2007. bez naknade vršiti analizu izvodljivosti i opravdanosti takve investicije.

CRM, Customer Relationship Management, nije softver. To je marketing koncept ili način funkcionisanja modernog preduzeća kojem je klijent u centru pažnje. U firmi je sve podređeno klijentu radi ostvarenja poslovnih odnosa i daljem unapređenju već ostvarene saradnje.

Microsoft Dynamict CRM sledi pomenuti koncept i pružava Vam alat koji će Vas približiti Vašim klijentima, napraviti razliku između Vas i konkurencije i učiniti da postignete veći uspeh u poslovanju. U Microsoft Dynamics CRM rešenju obuhvaćene su tri oblasti koje u potpunosti mogu automatizovati Vaše poslovanje – prodaja, marketing i usluge.

Microsoft Dynamics CRM je dizajniran da radi onako kako Vaši poslovi funkcionišu, a to obavlja jako dobro jer radi sa alatima koje Vaši zaposleni već koriste, na način kako Vi želite da radite i onako kako bi tehnologija stvarno trebala da funkcioniše.

Radi kao što Vi radite

Tesna integracija sa Microsoft Office sistemom i Microsoft Outlook-om, koja dozvoljava zaposlenima da lako prenesu podatke iz Microsoft CRM-a u Excel ili Word dokumente.
Brz i lagan pristup podacima kroz Quick View opciju bez potrebe otvaranja dodatnih formova ili prelazaka na druge ekrane.
Prilagodljivo radno okruženje koja omogućava zaposlenima da naprave, sačuvaju i kasnije koriste poglede ili pretrage podataka i tako ne budu ometeni prikazom nepotrebnih informacija.
Moćni alati za izveštavanje i analizu podataka koji omogućavaju lagano pronalaženje novih prilika i mogućih izazova.
Sjajna podrška za mobilne uređaje omogućava ljudima koji rade na terenu da imaju pristup podacima klijenta kroz bilo koji uređaj – PDA, laptop ili neki pametni telefon.

kliknite za veću sliku

Radi kao što Vaši poslovi rade

Novi modul za automatizaciju marketinga koji omogućuje da lako pravite klijentske i marketing liste, kreirate ciljane marketing kampanje, pratite progres tih kampanja i radite vezane aktivnosti na njima.
Čarobnjak za brze kampanje omogućava prodavcima i ljudima koji se bave marketing aktivnostima slanje e-mail poruka na više ciljanih adresa i da nakon toga budu u mogućnosti da prate i mere odziv kampanje.
Lako prilagođavanje Microsoft Dynamics CRM sistema poslovnim procesima Vašeg preduzeća čini da možete postaviti automatske zadatke, ukazati korisnicima na sledeće korake, slati e-mail obaveštenja ili podizati uzbune na određene događaje.
Fleksibilno izveštavanje omogućava menadžerima jasniji uvid u stanje poslovanja preduzeća. CRM podaci mogu biti prosleđeni u Microsoft Excel za dalju analizu ili postavljeni na Microsoft SharePoint Portal Server za informisanje top menadžmenta preko portala.

kliknite za veću sliku

Radi kao što bi tehnologija trebala

Laka modifikacija sadržaja ekrana, polja podataka i relacija između podataka omogućava da se korisnicima prikazuju informacije koje su im potrebne.
Vođena instalacija u okviru koje se nalaze alati za dijagnostiku stanja sistema će Vam uštedeti vreme i osigurati uspešnu instalaciju Microsoft CRM-a.
Brza pretraga podataka koja je omogućena preko velike količine podataka o klijentima omogućava korisnicima da dođu do informacija koje su im potrebne.
Lagan za upotrebu, korak-po-korak, Microsoft Exchange Connector Deployment Wizard pojednostavljuje integraciju Microsoft CRM-a sa Microsoft Exchange Serverom.
Unapređeno upravljanje i alati za obaveštavanje su centralizovani i IT osoblju daju odgovarajuće informacije za upravljanje CRM sistemom.

Leave a Reply