Software

Besplatna radionica: Legalizacija softvera – savetnik za licenciranje

Zbog velikog interesovanja koje je izazvala nedavno održana radionica Savetnik za licenciranjeLegalizacija softvera, firma Extreme i Udruženje informatičke delatnosti Privredne komore Beograda, organizuju još jedan skup na ovu temu i pozivaju zainteresovane da 17. marta u Privrednoj komori Beograda prisustvuju ovom događaju.

Pitanje legalnosti softvera i sve učestalije provere od strane Posebne jedinice za kontrolu legalnosti računarskih programa i baza podataka izazivaju sve veću pažnju u medijima, pa se ovaj skup organizuje s namerom da se rasvetle ključna pitanja vezana za licenciranje i legalizaciju softvera, budući da se sistemi licenciranja razlikuju kod različitih proizvođača i da mogu da stvore puno nejasnoća i prostora za previd, ukoliko se analiza potreba, nabavka i održavanje softvera ne sprovode na odgovarajući način.

Prezentacija će se održati u sali na VI spratu Privredne komore Beograda, Kneza Miloša 12 prema sledećem rasporedu:

14:00–14:10h – Registracija učesnika

14:10–15:00h – „Savetnik za licenciranje –Legalizacija softvera“ Velibor Simikić, menadžer prodaje u firmi Extreme d.o.o.

15:00–15:30h – Pitanja i odgovori

 

Zbog ograničenog broja mesta, molie se zainteresovani da svoje mesto na radionici rezervišu putem formulara:http://www.extreme.rs/savetnik_registracija.

Leave a Reply