Software

Besplatni Xerox softver za upravljanje štampom

Xerox je sredinom 2008. godine predstavio dva nova besplatna softverska paketa za štampu koji su nagrađeni  sa ‘TIA’ priznanjem koje im je dodijelila firma Industry Anallysis, Inc. firma za istraživanje tržišta specijalizovana za automatizaciju kancelarije.

Industry Anallysis, Inc. nagradila je Xerox Global Print Driver i Mobile Ekspress Driver zbog pojednostavljenja rukovođenja štampanjem u informacionim odeljenjima i zbog olakšavanja štampanja zaposlenima koji rade na više lokacija. Bitnu ulogu u ovom izboru odigrala je sposobnost softvera da podržava i uređaje konkurencije kao i sve Xerox štampače i višenamenske uređaje.

Prilikom dodele nagrada Ted Needleman, viši tehnički direktor odeljenja za usluge Industry Anallysis, Inc. izjavio je :”Lepota tehnologije je da čini stvari jednostavnim. Xerox-ovi softveri rade bez obzira na marku proizvođača a dodatna pogodnost je to što vam ne treba puno vremena da ih postavite”.

Korišćenjem Kseroks Global Print Driver-a kompanije ostvaruju više ušteda. Softver za upravljanje štampanjem je besplatan i upravlja svim tipovima laserskih uređaja Kseroks-a i drugih proizvođača. Mrežni administratori prilikom implementacije softvera unapred mogu da odrede da opcije koje smanjuju cenu ispisa budu osnovne, a jednake kontrole za ispis za sve uređaje na mreži smanjuju potrebe za dodatnim treniranja radnika i mogućnosti grešaka prilikom upravljanja štampanjem.

Xerox Mobile Ekspress Driver je softver namenjen zaposlenima koji su u pokretu, koji rade u više kancelarije ili studentima. Priključka na bilo koju mrežu softver brzo i jednostavno pronalazi uređaje za štampač i omogućava njihovo korišćenje bez obzira na proizvođača. Kseroks Mobile Ekspress Driver ukida potrebu za instalacijom novih softvera izbegavajući angažman drugih radnika ili tehničke službe i time ostvaruje uštede u vremenu i troškovima.

Leave a Reply