Software

BitDefender Total Security 2010 Beta za besplatno testiranje

BitDefender je pustio beta verziju svog antivirusnog paketa koji se može besplatno preuzeti sa interneta.

Korisnici koji žele da isprobaju Total Security 2010 mogu se prijaviti na BitDefenderovoj Web stranici. BitDefender obećava da će nagraditi najtemeljitije beta testere (Nintendo Wii, Apple iPod Touch, besplatne licence za BitDefender Total Security 2010), najaktivniji beta tester biće nagrađen sa Asus Eee PC-om.

Beta testiranje je poslednji korak u dugotrajnom postupku na kraju kog BitDefender želi da bude siguran da će korisnici dobiti najbolju moguću zaštitu od svih vrsti malwarea i e-pretnji. Što odziv BitDefenderovih korisnika, kao i onih koji će to tek postati, bude veći, to će kvalitet testiranja beta verzije Total Security 2010 biti bolja, tako da će gotovi proizvod u potpunosti ispuniti njihove zahteve.

BitDefender Total Security 2010 beta nudi nove napredne karakteristike, uključujući:

o Bihejvioralnu tehnologiju skeniranja: BitDefender Total Security 2010 beta verzija koristi bihejvioralnu tehnologiju skeniranja; novu heurističku tehnologiju detekcije primenjenu na BitDefenderovom antivirusnom softwareu.

o Poboljšane performanse: BitDefender Total Security 2010 beta koristi novu arhitekturu dizajniranu za poboljšane performanse prilikom automatskog postupka skeniranja i integracije drivera.

o Unapređen korisnički interfejs: Pojednostavljeni izgled i osećaj korišćenja BitDefender Total Security 2010 beta korisničkog interfejsa koji omogućava pristup samo ključnim sigurnosnim akcijama i meniju pomoći.

o Stroži roditeljski nadzor: BitDefender Total Security 2010 beta roditeljima nudi poboljšano filtriranje web stranica, web kategorija te prilagodljiviji korisnički profil. Tu je sistem obaveštavanja koji upozorava na pristigli mail, prilagodljiva vremenska kontrola aplikacija i mogućnost određivanja rasporeda za pristup (pojedinog) korisnika određenim aplikacijama.

Leave a Reply