Software

BitDefender u ponudi Direct Linka

BitDefender je skup softverskih rešenja koja obezbeđuju kompletnu zaštitu svih važnih ranjivih tačaka na mreži, uključujući radne stanice (stone i prenosne PC-e), Internet Gateway, Web server, Mail server, File server i Application server.

Možete instalirati, podešavati i organizovati sva BitDefender rešenja kako bi postigli pravi odnos zaštite i performansi za organizaciju bilo koje veličine. Za individualne korisnike (poslovne ili kućne) BitDefender predstavlja rešenje tipa “instaliraj i zaboravi”, s obzirom na to da po instalaciji samostalno ažurira svoj programski kod i definicije malicioznih programa, samostalno skenira diskove po definisanom rasporedu zadataka, te samostalno radi u pozadini i prati šta se dešava u sistemu.

Da li ste sigurni da nemate virus?

Da li je Vaš kompjuter bez virusa? Jeste li sigurni u to? Iskoristite BESPLATNI program za skeniranje preko Interneta da otkrijete da li je zaista kao što mislite. Probajte QuickScan za 60 sekundi i možda ćete se iznenaditi onim što budete otkrili.
Idite na stranu www.bitdefender.com/60seconds već sad.

BitDefender dobio preporuke sajta Steel Valor Online Game Studios

”BitDefender nudi najbolji bezbednosni proizvod za gejmere” rekao je Ed Salsberg, osnivač Steel Valor Online Game Studios sajta koji je posvećen testiranju i ocenjivanju igara. “Poredili smo BitDefender sa mnogim drugim poznatim rešenjima i BitDefender je bio superiorniji u pogledu mogućnosti optimizovanih za igrače. BitDefender je svestan da su gejmeri važna ciljna publika.”
Nastavljamo sa promocijom BitDefendera u RETAIL varijanti

Pri kupovini BitDefendera v10 u RETAIL varijanti dobija se dvogodišnja licenca po ceni regularne jednogodišnje. Dok traju zalihe, možete da kupite bilo koje izdanje BitDefender v10 softvera u RETAIL varijanti, a instalirate odgovarajuće izdanje verzije 2008 korišćenjem vašeg ključa iz verzije 10. Tako možete da koristite najnoviji BitDefender tokom 2 godine.

Leave a Reply