Software

DMS rešenje Therefore dostupno preko firme OnLine Computers

Svetski tehnološki gigant Canon, poznat po kvalitetu slika i hardveru koji to omogucuje, ove godine kaže „We speak image“, ali i „People process information“, što se odnosi na njihovo DMS rešenje Therefore™, dostupnom preko firme OnLine Computers.

Naime, shodno profesionalno orjentisanoj paleti proizvoda za skeniranje dokumentacije, Canon je odlučio da korisnicima omogući i upravljanje dokumentacijom kroz vrhunski softver, koji je pobedio sve do sada prisutne izazove ozbiljnog dokument menadžment sistema.

Naziv DMS-a je Therefore™, a moto „People process information “ predstavlja filozofiju ovog rešenja, zasnovanu na tri ključna pojma, držeći ljude u prvom planu, povezane kroz procese , a operatibilne nad informacijama sa dokumenata.

Insistitrajući na kvalitetu sistema i jednostavnoj, a sveobuhvatnoj upotrebi s korisničke strane, Therefore je sistem koji obezbeđuje implementaciju, rad i podršku, bez, za naše uslove poznatog i učestalog elemenata izvinjavanja, a što je povereno upravo Canon Therefore predstavništvu u Srbiji i lokalnom partneru OnLine Computers, koji u svom timu sada ima ceo Therefore sertifikovani DMS sektor .

Leave a Reply