Software

Canon povećava mogućnosti transpromotivne štampe novim rešenjem PlanetPress Suite v.7

Štampari mogu da smanje troškove i vreme potrebno za obezbeđivanje transakcionih i transpromotivnih štampanih materijala bez kompromisa po pitanju kvaliteta štampe.

Kompanija Canon Europe, svetski lider u tehnologijama za digitalizaciju slika, dodala je novi softverski paket „PlanetPress Suite v.7“ svom portfoliju rešenja za štampu promenljivih podataka. Ovaj poboljšani komplet modularnog softvera u spoju sa Canonovom serijom imagePRESS produkcijskih štampača nudi svestrano VDP rešenje za transpromotivnu štampu komercijalnim štamparima i korporativnim odeljenjima za reprografiku (CRD), koji žele da iskoriste značajnu mogućnost ostvarenja prihoda koju nudi predviđeni rast transpromotivnog tržišta (prema Infotrend podacima, sa 141 miliona eura na 285 miliona eura do 2012. godine).

Rešenje „PlanetPress Suite v.7“ je razvila kompanija „Objectif Lune“ i ono omogućava korisnicima da povećaju vrednost dokumenata kroz personalizaciju i promenljive slike i tekst, prošire svoju ponudu i tako povećaju prihode.

Demonstrirajući konstantnu posvećenost industriji i svoju usmerenost na korisnike, Canon je proširio i ojačao svoju VDP ponudu rešenjem „PlanetPress Suite v.7“, koje štamparima omogućava da brže i jednostavnije štampaju dokumenta sa promenljivim podacima.

Komercijalni štampari i korporativna odeljenja za reprografiku u oblasti finansija i edukacije i preduzetništva mogu, zahvaljujući funkcijama za poboljšanje radnih procesa na mestu štampanja, da koriste PlanetPress tako da obezbede svojim korisnicima izuzetno efikasan transpromotivni materijal po nižim cenama.

Ben Kols-Porter, iz odeljenja za marketing profesionalnih rešenja kompanije Canon komentariše: „U teškim ekonomskim okolnostima postaje još važnije da štampari učine sebe vrednijim za svoje korisnike. Nudeći im kompletno VDP rešenje koje se sastoji od paketa softvera PlanetPress, Canon produkcijskih štampača i vođstva za identifikovanje poslovnih prilika putem našeg programa „Essential Business Builder Programme“, možemo im pomoći da obezbede dodatne usluge i povećaju prihod.“

Rešenje „PlanetPress Suite v.7“ je dostupno širom Evrope od 25. maja 2009. godine.

Leave a Reply