therefore
Software

Canon Therefore sistem za organizaciju digitalnih dokumenata u pokretu

Koliko puta ste se našli u situaciji da vam je hitno potrebna određena informacija, ali da ne možete da pristupite pravom dokumentu u pravo vreme? Ili još gore, da je taj dokument „pao“ u pogrešne ruke, koje su pre vas stigle do štampača?

Ono što svakako nije olakšavajuća okolnost je more podataka u kome je veoma teško pronaći i izdvojiti one koji su relevantni. Razvoj tehnologije takođe je izvor stalnih promena u načinu poslovanja. Široka ponuda i rasprostranjenost tableta i smartfonova dovela je do prebacivanja velikog dela komunikacije upravo na ove uređaje.

therefore

Stoga nije iznenađujuće što čak polovina zaposlenih želi da ima mogućnost slanja skeniranih dokumenata na Cloud aplikacije i što njih 43 odsto želi da štampa dokumenta sa mobilnih telefona. Takođe, veliki deo njih istakao je da bi štampači ili skeneri sa Wi-Fi opcijom umnogome poboljšali njihovu produktivnost i brzinu u radu.

U doba kada je informacija najveće blago i glavni izvor konkurentske prednosti, a brzina osnovna karakteristika svih aspekata poslovanja, efikasno i bezbedno upravljanje podacima je od presudnog značaja.

Vođena odlikama modernog poslovanja, potrebama svojih klijenata i rezultatima istraživanja, kompanija Canon ponudila je rešenje koje omogućava upravljanje i kontrolisanje čitavog protoka informacija. „Canon Therefore“ sistem efikasno raspoređuje i inteligentno obrađuje sva dokumenta memorisana u digitalnom obliku, što kasnije omogućava da se bilo koji dokument, sa bilo kog mesta bezbedno, uz pomoć Wi-Fi konekcije, lako i brzo skenira, šalje, štampa. Takođe, kada je u pitanju štampanje poverljivih dokumenata, Canon se pobrinuo i za to da niko ne može da ih pogleda i uzme sa štampača osim korisnika lično.

Dakle, uz pomoć Canon rešenja, vaši podaci će biti organizovani, bezbedni, ali ipak lako dostupni kada god da su vam potrebni i bez obzira na to gde se nalazite. Iskoristite priliku, priključite se Canon porodici i podignite svoje poslovanje na viši nivo!

Leave a Reply