Software

Cisco predstavio rešenja za “pametne hotele”

Najnovija instalacija Ciscovih rešenja Connected Hotels funkcioniše u novootvorenom hotelu Kempinski Savudrija

Tridesetak predstavnika korisničkih i partnerskih kompanija je u Ciscovoj zagrebačkoj kancelariji učestvovalo na seminaru “Smart Hotels” (pametni hoteli) na kojem su predstavljena napredna rešenja za ugostiteljski i turistički sektor. Zajedno sa Ciscom seminar je organizovala partnerska firma Mrežne tehnologije VERSO.

Stručnjaci iz obe kompanije, te predstavnici korisničkih firmi govorili su o mrežnoj komunikacijskoj infrastrukturi i sigurnosti, WLAN rešenjima i integraciji sa GSM mrežama, video konferencijskim vezama, video nadzoru, IPTV-u, upravljanju mrežom i mrežnim servisima te su najavili nove trendove u industriji te buduće pravce razvoja Cisco rešenja.

Cisco je već ostvario projekte u više turističkih kuća u Hrvatskoj čiji su objekti dobili karakteristike “pametnih hotela”. Klijenti Cisca u Hrvatskoj su hoteli i destinacije Radisson Blu Resort & Spa, Dubrovnik Sun Gardens, Importanne Resort, Hotel Dubrovnik, novootvoreni Kempinski Savudrija, Toplice Sv. Martin, te hotelske kuće Jadranski luksuzni Hoteli, Maistra, Valamar, Istraturist, Riviera Poreč i Hoteli Babin Kuk.

Leave a Reply