Software

Combis predstavlja rešenja za poslovnu inteligenciju

Stručnjakinje regionalnog sistem integratora, na šestoj konferenciji SrOUG, govoriće o kompetencijama i iskustvu Combisa u implementaciji Oracle rešenja.

Regionalni sistem integrator Combis predstaviće se na ovogodišnjoj konferenciji korisnika Oracle rešenja u Srbiji – SrOUG, s dva predavanja o inovativnim informatičkim rešenjima. Šesta po redu SrOUG konferencija, održava se od 28. do 30. maja u Aranđelovcu.

sroug

“Poslednje četiri godine Combis je prisutan na tržištu Srbije u niši Enterprise performance managementa, odnosno kvalitetnog upravljanja poslovnim učinkom, u kojoj je veoma uspešan. Naše četvrto učestvovanje na SrOUG-u obilježiće predavanje Combisovih stručnjakinja o celokupnom i u potpunosti integrisanom rešenju za poslovnu inteligenciju u naftnoj industriji, te prezentacija procesa poslovnog planiranja kroz oči pametnog Excela, kao najjačeg alata svih analitičara, ali i drugih alata iz Office palete”, rekla je Bosiljka Sekulić, Business Development Manager Combisa za Srbiju, najavljujući Combisovo učestvovanje na događanju.

Leave a Reply