Software

Combis sklopio posao u Srbiji sa Victoria Group AD

Regionalni sistem integrator Combis uspešno je završio prvu fazu projekta implementacije Enterprise Performance Management sistema za upravljanje poslovnim učincima u kompaniji Victoria Group AD iz Novog Sada. Rešenje je bazirano na najboljoj svetskoj praksi Oracle Hyperion proizvoda te je usklađeno sa međunarodno priznatim standardima.

Victoria Group je jedna od vodećih kompanija u agro-industrijskom sektoru Srbije te zemalja regije. Kao posledica organskog rasta i akvizicija, Victoria Group danas ima deset firmi članica u Srbiji kao i preduzeća za trgovinu poljoprivrednim proizvodima u Hrvatskoj i Sloveniji, a u 2010. godini nastavljena je daljnja ekspanzija kompanije u zemlje regije – Rumuniju, Mađarsku i Bugarsku.

Cilj projekta implementacije Oracle Hyperion rešenja je omogućiti vlasnicima i članovima rukovodstva Victoria Group da nadgledaju rezultate svog poslovanja, uključujući sve firme članice, te da imaju tačne i pravovremene finansijske informacije za potrebe izrade planova, predviđanja i donošenja poslovnih odluka.

“Uvek nastojimo da budemo  korak ispred, a Hyperion rešenje omogućuje nam upravo to jer simulacija novih poslovnih modela će nam poslužiti kao priprema za pravovremeni odgovor na brze promene tržišta. Tako ćemo biti u poziciji ne samo prvi odgovoriti na potrebe tržišta, već ih i predvideti i kreirati.” – izjavila je Vesna Petrović, direktorica kontrolinga i voditeljica projekta, Victoria Group AD.

Combis je za Victoria Group analizirao postojeće potrebe te izradio detaljni snimak  stanja na osnovu čega je definisao i dizajnirao rešenje. Nakon uspešno završene prve, slede još dve faze projekta koje će se realizovati tokom 2011. godine.

“Ponosni smo što smo ovaj posao dobili u vema jakoj regionalnoj konkurenciji. Verujemo kako je ovaj projekt naznaka jačeg prisustva Combisovih rešenja i na tržištu Srbije.” – izjavila je Sonja Popović, Business Development Manager iz Combisa.  “Combis je odabran upravo na osnovu svojih iskustava, referenci, znanja i profesionalnog pristupa u  području implementacije Oracle Hyperion EPM rešenja.” – dodao je Marko Mitić, IT direktor iz Victoria Group AD.

Leave a Reply