Događaji · Software

CRMT: Najveća stručna BI konferencija – trendovi na području poslovne inteligencije

CRMT održava treću godišnju konferenciju BI or not BI, najveći događaj specijalizovan za poslovnu inteligenciju, strateško i operativno planiranje, praćenje ostvarenja planova, te analizu. Korisnici i vodeći svetski IT stručnjaci predstaviće rešenja, izazove i rezultate.

Na konferenciji biće održane demonstracije alata i aplikacija kreiranih za optimizaciju poslovanja povezujući ljude, informacije i kompanije, te brojna korisnička iskustva kroz koja će učesnici direktno moći da vide koristi BI rešenja.

Od početka 2006. godine CRMT redovno održava godišnje BI konferencije u Sloveniji, nakon čega se 2008. godine javlja interes kod Hrvatskih poslovnih korisnika za učestvovanjem na stručnom BI događaju. CRMT ove godine održava svoju treću po redu konferenciju u Hrvatskoj na kojoj beleži rastući interes prijavljenih učesnika.

Naime, sve je sve izražajnije zanimanje za poslovne alate poput Tagetika i IBM-ovog SPSS-a, koji firmama omogućuju da ojačaju procese odlučivanja, povećaju vrednost za svoje kupce i stvore održivu konkurentsku prednost u realnom vremenu. Upravljanje poslovanjem sve češće uključuje i poslovno područje marketinga, gde alati kao što je Unica donose novosti u načinu planiranja i izvođenja komunikacije sa kupcima.

Nadalje, alati poput expressora i MicroStrategyja poslovnim korisnicima približavaju postupke pripreme podataka i izgradnje izveštaja, te tako olakšavaju i ubrzavaju čitav proces izveštavanja i analize. Konferencija će se održti 16. marta u Zagrebu.

Leave a Reply