Software

CRMT postao službeni zastupnik američke kompanije expressor software za srednju i jugoistočnu Evropu

CRMT d.o.o. je sa kompanijom expressor software potpisao ugovor o poslovnom partnerstvu za sistemsku integraciju za područje bivše Jugoslavije, Austrije, Mađarske i Italije.

Preduzeće CRMT potpisalo je ugovor sa preduzećem expressor software, najinovativnijom kompanijom na području integracije podataka te tako postalo službeni zastupnik za Sloveniju, Hrvatsku, Austriju, Mađarsku, Bosnu i Hercegovinu, Makedoniju, Crnu Goru i Srbiju. CRMT će time ojačati mogućnosti uvođenja najsavremenijih sistema  za integraciju podataka.

“Postati poslovni partner i službeni zastupnik expressor softwarea za srednju i jugoistočnu Evropu deo je naše vizije. Svojim korisnicima tako nudimo inovativna rešenja i tehnologije kojima osiguravaju dugoročnu konkurentsku prednost na tržištu”, rekao je Slavko Kastelic, direktor CRMT-a.

O expressor softwareu

expressor software je platforma za inteligentnu, veoma brzu i cenovno povoljnu integraciju podataka. Sadrži patentirani semantički sloj, utemeljen na skupnom rečniku poslovnih izraza te omogućuje grupni razvoj i podršku za celoviti životni ciklus projekata integracije podataka.

Leave a Reply