Software

Crystal Reports 2008 – svetski standard poslovnog izveštavanja

Crystal Reports 2008 je moćno i dinamičko softversko rešenje za kreiranje izveštaja koji omogućava korisnicima lako i jednostavno kreiranje, analiziranje, pregled i slanje izveštaja korišćenjem Web ili već postojeće enterprise aplikacije.

Crystal Reports omogućava:

  • Profesionalno izveštavanje svih zaposlenih
  • Interaktivno analiziranje izveštaja krajnjih korisnika
  • Kreiranje kompletnog izveštaja sa izvanrednom vizualizacijom
  • Ušteda dragocenog vremena pri kreiranju izveštaja
  • Lak za korišćenje

Dizajner izveštaja omogućava  .NET Winform, i .NET Webform korisnicim da imaju mogućnost promene vrednosti parametara čak i bez potrebe osvežavanja podataka. Korišćeni parametri su vidno predstavljeni tako da  korisnici mogu lako da ih uoče, da promene vrednosti i postave nove direktno na snimljeni podatak.

Korisnici mogu da odgovore na mnoga poslovna pitanja koristeći nekoliko fleksibilnih izveštaja. Sortiranje, filtriranje i preoblikovanje izveštaja koristeći .NET Winform i . NET Webform pregledače, korisnik u svakom trenutku može da interaktivno analizira izveštaje bez potrebe stalnog pristupa bazi podataka.

Adobe Flex integracija realizujte poslovne odluke koristeći podatke iz izveštaja. Koristeći Adobe Flex Builder možete kreirati bilo koji business-user UI za pristup podacima iz izveštaja i izvršiti integraciju sa izlaznim Web servisima. Podaci iz Vaših izveštaja mogu se poslati ka Flex aplikaciji preko Flashvars-a, omogućavajući tako lakše kreiranje UI čak i kada korisnik nema prava pristupa podacima preko Web servisa

Crystal Reports 2008 je proizvod kompanije Business Objects koja je globalna business intelligence (BI) softverska kompanija, sa više od 42.000 korisnika – uključujući preko 80 procenta od Fortune 500 kompanija – i mrežu od više od 3,000 partnera i reselera. Vodeća pozicija Business Objects je poznata i priznata od strane eksperata širom sveta.

Gartner postavlja Business Objects u kvadrant lidera za Enterprise BI pakete, a IDC rangira Business Objects kao jasnog vođu na tržištu BI alata. Svake godine, Business Objects osvaja glavne nagrade u industriji za svoje proizvode.Sve je počelo 3. avgusta 1990.g. u Parizu. Business Objects su osnovala dva mlada softverska preduzetnika sa vizijom. Danas, oni vode BI industriju i predstavljaju jednu od najvećih softverskih kompanija u svetu

Leave a Reply