Software

Datalab objavio BESPLATAN priručnik za PANTHEON početnike

PANTHEOH Priručnik je udžbenik koristan svima koji se u poslu susreću sa nabavkom, skladištem, proizvodnjom,
prodajom ili računovodstvom. Najvažniji sastavni deo priručnika je poslovna priča izmišljenog preduzeća Pekarad.o.o. Sve operacije i svi postupci su izmišljeni, kao i poslovni događaji koji prate poslovanje ovog preduzeća: od početnih operacija, odnosno od narudžbina i kupovine sirovina od dobavljača, preko skladištenja i proizvodnje, sve doopreme i prodaje krajnjih proizvoda veleprodajnim kupcima i maloprodajnim strankama.
PANTHEON Priručnik je namenjen prvenstveno početnicima. Mogu ga koristiti i oni koji nemaju nikakvo kompjuterskopredznanje, ali imaju osnove poznavanja računovodstva. Preporučuje se korisnicima Pantheona i onima koji žele dase upoznaju sa ovim softverom i postanu njegovi korisnici. Priručnik sadrži 145 stranica kvalitetnog sadržaja, realne primere iz prakse i preglednu strukturu.
Neka od poglavlja upriručniku su: Upoznajmo PANTHEON, PANTHEON – radno okruženje, šifarnici, materijalno poslovanje, proizvodnja,prodaja, obračuni, kadrovi, knjigovodstvo i novac, mehanizmi podrške itd.Izdanje je oblikovano tako da ga možete odštampati i nositi ga sa sobom.
Možete ga preuzeti na web stranicikompanije Datalab: http://www.datalab.rs/index.php?id=5104

Leave a Reply