Software

Datalab Pantheon Light – Brzo, jednostavno i moćno poslovno rešenje za male firme i preduzetnike

Beogradska kompanija Datalab SR plasirala je poslovno rešenje Pantheon LT (Light) namenjeno preduzetnicima, mikro i malim preuzećima koji čine preko 90% privrednih subjekata na srpskom tržištu.

Pantheon LT Light je idealan softver za one koji su tek počeli sa radom, a žele kompletan uvid u svoje poslovanje. Sadrži sve potrebne alate za uspešno i ekonomično vođenje firme, brzo se podešava, jednostavan je za upotrebu i pruža potpunu podršku svim ključnim procesima: od narudžbina i fakturisanja preko kadrova i računovodstva, do proizvodnje i analitike.

Ovo rešenje omogućava potpunu integraciju sa e-poslovanjem, usklađeno je sa postojećim računovodstvenim standardima, olakšan je izvoz dokumenata u Office programe, kao i slanje podataka elektronskom poštom. Sastavni deo Pantheon LT licence čini alat za analizu poslovanja Zeus koji jednim klikom daje grafički prikaz svih ključnih parametara uspešnsti poslovanja firme u tom momentu.

U toku promotivnog perioda koji traje od 15. decembra do 31. januara, Pantheon LT će se prodavati po posebnim uslovima, i to: prvih 55 novih korisnika licencu plaćaju samo 99 EUR+pdv, sledećih 255 korisnika plaćaju je 149 EUR+pdv. Cena licence, nakon prodaje promotivnih količina, do kraja promotivnog perioda biće 199 eur+pdv.

Implementacija i obuka nisu uračunati u cenu, ali zbog jednostavnosti korišćenja mnogima neće ni biti potrebna.
Više informacija o ovom poslovnom rešenju možete pronaći na ovoj adresi.

Leave a Reply