Software

Datalab slavi 23.000 korisnika Pantheon rešenja

PANTHEON Professional je ERP poslovno informacioni sistem za brzo rastuća preduzeća, koja ulažu u stabilnost, napredne funkcionalnosti i prilagodljivost sistema. Širok spektar funkcionalnosti omogućava, da sistem koriste svi u preduzeću, od rukovodstva do nabavke i računovodstva. Korisnici takođe mogu da kontaktiraju podršku, koja je dostupna u svakom trenutku u obliku besplatnih pisanih/video materijala i direktne pomoći koja se naplaćuje.

Dalab grupacija je veoma ponosna što je 10. maja postala bogatija za 23.000-og člana. Ukratko o istoriji: za prvih 5.000 korisnika, bilo im je potrebno 88 meseci. Sledećih 5.000 korisnika dobili su za 25 meseci, a za još dodatnih 5.000, bilo im je potrebno manje od 21 meseca. Poslednjih 5.000 korisnika, pridobili su za manje od 21 meseca. Poslednjih 3.000 korisnika osvojili su za 6 meseci, što prikazuje ogroman rast, uprkos teškoj svetskoj ekonomskoj krizi iteškim uslovima domađeg privređivanja.

PANTHEON je dostupan u različitim zakonodavnim i jezičkim lokalizacijama – preduzeća tako posluju u skladu sa zakonima stranih država, i za potrebe stranih radnika, program PANTHEON je preveden na lokalnom jeziku.
Zakonodavstvene i jezičke verzije možemo kombinovati i tako prilagoditi informacionu radnu okolinu zahtevima, koje imaju pojedina preduzeća (npr. poduzeće ćerka u Sloveniji ili suvlasnik hrvatskog preduzeća koji govori engleski).

Leave a Reply