Software

Daymon Worldwide angažovao kompaniju Aldata za prostornu optimizaciju

Kompanija Aldata Solution, svetski lider u isporuci rešenja za optimizaciju poslovnih procesa, najavila je danas da će Daymon Worldwide, vodeći broker privatnih brendova i ekspert za potrošački marketing, upotrebiti rešenje Aldata Apollo za prostornu optimizaciju kao integralni deo svoje saradnje sa vodećom maloprodajom u Americi. Zahvaljujući Aldatinom softverskom rešenju, Daymon će poboljšati merčandajzing i upravljanje zalihama, smanjiti količinu otpada i uvećati zadovoljstvo potrošača.

Daymon je broker privatnih brendova za nekoliko istaknutih maloprodaja u Americi. Ova kompanija uslužuje više od 6.000 proizvođača hrane i svih tipova proizvoda privatnih proizvođača.

Daymonu će Apollo pomoći da efikasno upravlja maloprodajnim portfolijima i sprovodi merčandajzing za privatne brendove. Kao deo svoje saradnje sa vodećom prehrambenom maloprodajom, koja ima više od 2.400 prodajnih objekata u 31 državi, Daymon upravlja hiljadama proizvoda iz raznorodnog portfolija privatnih marki.

„Interesovanje za privatne brendove raste zajedno sa nastojanjem obazrivih potrošača da maksimalno iskoriste svoj novac. Aldata nam je pružila isplativo, jednostavno rešenje koje omogućava maloprodajama da kupcima ponude željene proizvode privatnih brendova,“ izjavio je Dan Ratterman, viši poslovni menadžer u kompaniji Daymon. „Sa Aldatom smo u mogućnosti da unapredimo upravljanje zalihama što pomaže u smanjenju prekomernog skladištenja robe i otpada, dok se istovremeno zadovoljavaju sve veći prohtevi kupaca.“

Rešenje Aldata Apollo za optimizaciju prostora skup je moćnih, osvedočenih softverskih rešenja uz pomoć kojeg korisnici mogu da automatizuju kreiranje planograma uz konzistentnu, preciznu izradu planova i lansiranje novih proizvoda na bilo kom nivou.

„Maloprodaje se trude da potrošačima ponude raznovrsni izbor proizvoda u zahtevnim ekonomskim prilikama,“ izjavio je Shaun Bossons, viši potpredsednik kompanije Aldata, za rešenja Apollo Solutions. „Sa našom optimizacijom prostora, maloprodaje mogu biti sigurne da nude miks proizvoda širokog cenovnog opsega koji zadovoljava potrebe potrošača. Aldata pomaže i u bliskoj saradnji dobavljača i proizvođača sa maloprodajama što pojednostavljuje upravljanje inventarom i poboljšava merčandajzing.“

Leave a Reply