Dell logo
Software

“Dell UC Command Suite 8.1” jedinstveno rešenje za poslovne potrebe

Kompanija Dell Software je najavila najnovije izdanje Unified Communications Command Suite platforme (UCCS), koja unapređuje analitiku izveštavanja Office 365 paketa i rad Cisco Unified Communications Manager sistema.

Unified Communications Command Suite 8.1 je jedino rešenje na tržištu koje nudi analitiku i dijagnostiku preko Microsoft Exchange i Lync softverske platforme, i povećava potencijal korišćenja poslovne inteligencije u sistemima objedinjene komunikacije, kako bi se povećala produktivnost korisnika, zaštitile osetljive informacije, povećao ROI i efikasno planirao budući rast i migracije.

dell

Organizacije ulažu mnogo u objedinjene komunikacije i koriste različite sisteme, ali nemaju tačan uvid u to ko i na koji način koristi određenu platformu. Rezultat je loša produktivnost, povećan broj sati ljudske podrške i milioni dolara utrošenih na softversku platformu. Nazirući kraj podrške za Windows Server 2003, povećano je usvajanje Office 365 paketa, i Exchange 2016 je na horizontu, tako organizacije razmatraju više UC platformi i migracionih puteva koji će podržati rastuće poslovne potrebe i pripreme za budući rast. UC Command Suite daje precizan uvid u već raspoređene UC komunikacione platforme – uključujući i to koje kancelarije, odeljenja i gradovi koriste posebne funkcije platforme – da pomognu preduzećima u određivanju kako povećati investicije i gde treba eliminisati platforme koje se ne koriste. Ovi pokazatelji pomažu organizacijama da bolje odrede prioritete, planiraju kapacitete za buduće okruženje, sprovode bolju komunikaciju i spreče gubitak podataka pri narednom prelasku. Pored toga, UC uvidi podstiču višeplatformsko usvajanje i primenu kako bi se realizovao maksimalni povraćaj investicija (ROI).

„Organizacije traže da im Office 365 i Cisco UC, zajedno sa Microsoft Exchange i Lync / Skype for Business, olakšaju komunikaciju i pruže bolju saradnju među zaposlenima. Uz dodatak podrške za Office 365 i Cisco Unified Manager, Dell Unified Communications Command Suite 8.1 predviđa jedinstvenu višeplatformsku analitiku i dijagnostička rešenja”, izjavio je Kertis Džonston, viši proizvodni arhitekta i Microsoft Lync MVP, Dell Software.

 

Dell UC Command Suite pomaže organizacijama da donose odluke o ujedinjenim komunikacijskim strategijama i bolji plan za razvoj biznisa. UC Command Suite karakterišu:

  • Office 365 podrška: Poboljšava razumevanje i uvid u Office 365 Exchange Online okruženje. UC Command Suite nastavlja tamo gde su prvobitni izveštaji stali, pružajući uvid u korišćenje e-pošte i praćenje trendova koji pomažu sprovođenje komunikacijske politike, SLA za odgovorna odeljenja, i otključavanje podataka zarobljenih u najčešći oblik komunikacije – email.
  • Cisco Unified Communications Manager Support: Omogućava organizacijama da prate trendove u okviru svog Cisco Unified Communications Manager sistem, i opozovu plaćanje na osnovu poziva korisnika i odeljenja.
  • Lync / Skype for Business Support: Razvija se na trenutnoj Lync ponudi dodavanjem podrške za najnovije izdanje, pod nazivom Skype for Business 2015, omogućavajući korisniku da sagleda način razumevanja i korišćenja novog Skype for Business Client od strane zaposlenog. Za organizacije, s obzirom na nadogradnju od Lync do Skype for Business, UC Command Suite pomaže u pred-fazi migracije sa planiranjem kapaciteta i predviđanjem korišćenja za posebne medije kako bi se u skladu sa tim osiguralo razmeštanje veličine.

Dell Software omogućava kompanijama svih veličina da iskuse – Dell „moć da učine više” dostavljanjem prilagodljivih rešenja jednostavnih za korišćenje, koja mogu povećati produktivnost i efikasnost. Dell Software je u jedinstvenoj poziciji da se bavi najhitnijim poslovima današnjice i IT izazovima sa holistički povezanim softverom ponuđenim u preko pet osnovnih oblasti rešenja, koja obuhvataju rad sa centrom podataka i cloud upravljanje, upravljanje informacijama, mobilnom radnom snagom, sigurnošću i zaštitom podataka. Ovaj softver, kada se kombinuje sa Dell hardverom i uslugama, pomaže korisnicima da pojednostave korišćenje IT tehnologije, ublaže rizik i ubrzaju poslovne rezultate.

Leave a Reply