Software

Država dodeljuje BESPOVRATNA SREDSTVA za kupovinu POSLOVNOG SOFTVERA

MINISTARSTVO EKONOMIJE I REGIONALNOG RAZVOJA raspisuje JAVNI OGLAS za dodelu bespovratnih sredstava u okviru PROJEKTA PODSTICAJA PREDUZEĆA ZA INVESTIRANjE U JAČANjE INOVATIVNOSTI U 2009. GODINI. Krajnji rok za podnošenje zahteva je 29. jun 2009. godine

Projekat sprovodi Ministarstvo ekonomije i regionalnog razvoja u saradnji sa Republičkom agencijom za razvoj malih i srednjih preduzeća i preduzetništva. Cilj projekta je podrška razvoju inovativnosti u malim i srednjim preduzećima radi povećanja konkurentnosti, kroz učešće u refundiranju opravdanih troškova. Projekat doprinosi razvoju u oblasti informaciono-komunikacione tehnologije, uključujući uvođenje softvera za praćenje procesa proizvodnje, upravljanje zalihama.

Pravna lica koja su se prijavila da budu korisnici projekta ostvaruju pravo na refundiranje do 50% opravdanih troškova realizovanih inovativnih aktivnosti, bez poreza na dodatu vrednost. Preostali deo sredstava pravna lica su obavezna da obezbede iz sopstvenog učešća.

Kako do besplatnog savetovanja u vezi dodele bespovratnih sredstava i prezentacije poslovnog sofvera PRO.3 PROIZVODNJA?

Preduzeće PRO-BIT Beograd će za sve one koji žele da smanje troškove proizvodnje i olakšaju rad zaposlenih organizovati BESPLATNU GRUPNU PREZENTACIJU SVEOBUHVATNOG PROGRAMSKOG REŠENJA i BESPLATNO SAVETOVANJE kako je moguće sa modernim sistemskim rešenjem, uz subvenciju države, podići proizvodnju na znatno viši nivo.

Više o datumu, lokaciji, sadržaju i predavačima pogledajte na našem zvaničnom kalendaru prezentacija, ili nas jednostavno nazovite na (011/2271-479).

Leave a Reply