Software

Elektronsko arhiviranje podataka za ubrzano poslovanje

Informatička kompanija MFC mikrokomerc počela je danas prodaju franšize za elektronsko arhiviranje koja omogućava otvaranje novih informatičkih firmi.

Generalni direktor MFC-a Vladislav Miletić je na konferenciji za novinare u Beogradu kazao da franšiza podrazumeva pokretanje posla u oblasti elektronskog arhiviranja, čime se ubrzava i razvija poslovanje, a štedi se i vreme i novac. “MFC nakon iskustva od godinu dana poslovanja u toj oblasti, želi budućim partnerima da ponudi iskustvo, znanje, obuku i tehničku podršku za pokretanje posla”, kazao je Miletić.

Kompanije MFC, dodao je Miletić, nudi tri modela franšize. Onima koji tek počinju biznis, već uhodanim preduzećima i kompanijama koje pretenduju da postanu regionalni centri. Predsednik Grupacije Privredne komore Srbije za informacione tehnologije Đura Vojnović rekao je da se privredi elektronskim poslovanjem nude konkretna rešenja.

“Elektronsko popunjavanje formulara ubrzava, olakšava rad i smanjuje mogućnost zloupotrebe”, naglasio je Vojnović. Kompanija MFC-Mikrokomerc 20 godina posluje u oblasti digitalnog i analognog arhiviranja dokumentacije.

Leave a Reply