Software

ERP i BI rešenja za preduzeća svih veličina

Krajem prošle godine NPS je ponudu integrisanih i standardizovanih poslovnih rešenja obogatio ERP rešenjem Microsoft Dynamics AX (Axapta), „admiralskim brodom u floti Microsoft poslovnih rešenja“ (nedavni opis u medijima). Ovo rešenje je namenjeno srednje velikim i velikim preduzećima, kompleksnim sistemima i međunarodno prisutnim kompanijama. Zahvaljujući svojoj troslojnoj arhitekturi, AX je u stanju da zadovolji sve potrebe za poslovnom informatikom čak i onih preduzeća koja imaju potrebe za istovremenim radom i više od 1.000 korisnika.

Početak ove godine obeležilo je lansiranje Microsoft Dynamics NAV Express-a, rešenja koje je NPS na bazi Microsoft Dynamics NAV-a (Navision) razvio u saradnji sa Microsoftom i prilagodio ga potrebama malih preduzeća (1 – 12 istovremenih korisnika). NPS će uskoro lansirati i Microsoft Dynamics NAV Express +, koji će malim preduzećima ponuditi i integrisano rešenje za maloprodaju.

Ovako kompletiranu i zaokruženu ponudu transakcionih sistema, odnosno integrisanih, standardnih i međunarodno priznatih (i potpuno lokalizovanih) poslovnih rešenja (ERP) , NPS prati i širenjem ponude analitičkih sistema (rešenja poslovne inteligencije (BI)), danas već prirodnom nadgradnjom ERP rešenja.

Leave a Reply