Categories
Software

ERP rešenje Pantheon dobilo svog dvadeset hiljaditog korisnika

Preduzeće DataLab se preko deset godina bavi upravo razvojem poslovnog softvera za mala, srednja i velika preduzeća, a nedavno je njihovo ERP rešenje Pantheon dobilo svog dvadeset hiljaditog korisnika.

Polazeći od uverenja da je uspešno i efikasno vođenje preduzeća moguće jedino uz podršku kvalitetnog i sigurnog informacionog sistema, kompanija DataLab se preko deset godina bavi upravo razvojem poslovnog softvera za mala, srednja i velika preduzeća, a nedavno je njihovo ERP rešenje Pantheon dobilo svog dvadeset hiljaditog korisnika.

O rešenju koje korisnicima pomaže da „pretvore podatke u profit“, ali i o modernom partnerskom modelu koji je DataLab razvio i planovima za budućnost govori Andrej Mertelj, predsednik upravnog odbora ovog, od nedavno, deoničarskog društva, sa autoritetom nekog ko „više od dvadeset godina iskustva u informatici i sedamnaestogodišnje iskustvo u preduzetništvu sastavlja u jedinstvenu mešavinu informacionih i poslovnih znanja” koja prenosi u Pantheon.

Intervju u celosti možete pročitai u virtuelnom izdanju magayina Internet Ogledalo ili ga pogledati na video kanalu “Internet ogledala” u rubrici Intervjui.