Software

ESET NOD32 Antivirus u maloprodajnoj verziji

ESET NOD32 Antivirus, jedan od najpoznatijih antivirusnih softvera, sada je dostupan i u Retail verziji, a može se nabaviti u Extreme-u

Dosadašnji način licenciranja, kada je ovaj antivirusni softver u pitanju, neće pretrpeti nikakve promene, a ovaj način nabavke namenjen je prvenstveno fizičkim licima koja žele da zaštite svoj računar koristeći popularni NOD32. Proizvod će se uskoro naći u svim bolje snabdevenim prodavnicama sa kompjuterskom opremom, kao i u pojedinim mega marketima.

NOD32, na tržištu pod tim nazivom od 1997. godine, je bio prvi proizvod na tržištu koji je svojim korisnicima nudio tehnologiju heuristickog detektovanja nepoznatih virusa. Često nazivan i Antivirusni Sistem Nove Generacije, NOD32 konstantno ostavlja konkurenciju iza sebe na svim testovima na svim poljima, od broja detektovanih virusa, preko brzine skeniranja do jako malog utroška sistemskih resursa.

NOD32 se distribuira u preko 60 zemalja i lokalizovan je na 10 svetskih jezika, štiti podjednako dobro klijente iz svih segmenata tržišta, od giganata sa više hiljada radnih stanica i servera do individualnih kućnih korisnika.

KARAKTERISTIKE PROIZVODA

NOD32 Antivirus System je dobro izbalansirana, vrlo savremena i pouzdana zaštita od svih vrsta pretnji koje danas ugrožavaju PC računare. Podržava Microsoft operativne sisteme DOS, Windows 9x/ME/NT/2000/XP/Vista/2003/2008, operativne sisteme Linux/Unix/Solaris, Novell, MS Exchange Server, Lotus Domino server i druge e-mail servere. Napredne metode za detekciju obezbeduju zaštitu čak i od budućih pretnji i nepoznatih virusa.

Minimalni sistemski zahtevi

  • OS: Windows 2000, XP, 2003
  • Procesor: 400 MHz 32-bit (x86)/64-bit (x64) – za Vistu 1 GHz
  • Memorija: 182 Mb RAM-a (za Vistu bar 512 Mb)
  • Hard disk: 35 Mb slobodnog prostora na disku
  • Grafička kartica: SVGA 800×600

www.eset.com

Leave a Reply