Software

Eset objavio petu generaciju svojih vodećih antivirus proizvoda

Kompanija Eset, lider u proaktivnoj zaštiti od cyber pretnji, objavila je nove verzije svojih vodećih proizvoda: ESET Smart Security 5 i ESET NOD32 Antivirus 5.

Za sada su nove verzije dostupne samo za kućne korisnike. Uskoro se očekuje i prilagođavanje novih verzija za lokalno tržište, kada će Extreme početi da pruža tehničku podršku i za verziju 5 Eset-ovih proizvoda.

Probne verzije ovih softvera možete preuzeti sa ovih adresa:

Eset je privatna kompanija za razvoj softvera i istraživanje, sa sedištem u San Diegu (SAD), Londonu (UK), Pragu (CZ) i Bratislavi (SK). Osnovana 1992. godine, fokusirana je na razvoj antivirusnih rešenja za popularne platforme. Konstantno se razvijajući, antivirusno rešenje kompanije Eset je u prethodnim godinama postalo jedan od najbolje rangiranih antivirusnih proizvoda na svetu.

Softver kompanije Eset se distribuira u preko 160 zemalja gde štiti podjednako dobro klijente iz svih segmenata tržišta, od giganata sa više hiljada radnih stanica i servera do individualnih kućnih korisnika, a na našem tržištu Eset-ovi proizvodi su prisutni od početka 2004. godine. Od tada, kroz saradnju mreže partnera, firme Extreme i distributera ovi proizvodi beleže stalni i stabilan rast i svakodnevno stvaraju nove zadovoljne korisnike iz različitih sektora privrede, kao i među kućnim korisnicima.

Leave a Reply