Software

Extreme dobio Microsoft Enterprise Resource Planning Competency

Kao rezultat višegodišnjeg rada i iskustva u implementaciji poslovnih rešenja, firma Extreme dobila je Microsoft ERP kompetenciju (Microsoft Enterprise Resource PlanningCompetency), koja predstavlja svojevrsno priznanje za uspeh u dosadašnjem radu na poljurešenja za upravljanje poslovanjem – Microsoft Dynamics NAV Express.


Za dobijanje Microsoft ERP kompetencije potrebno je ispuniti niz uslova kao što su položenitehnički ispiti koji se tiču podešavanja, implementacije i održavanja rešenja kod klijenta ipostojanje određenog broja referenci koje pokazuju ranije uspešne implementacije rešenja.

Kompanija Microsoft dodeljivanjem ovakvih kompetencija svim korisnicima daje garanciju stručnosti, znanja i kvaliteta rada partnera koji ih poseduju, kao i postojanje potrebnih resursa za najsloženije implementacije u skladu sa poslovnim potrebama klijenta. Pored ovoga, partneri koji poseduju kompetencije imaju pristup i dodatnim resursima kojepruža Microsoft kroz svoju partnersku mrežu, pa su u prilici da na još brži i bolji načinodgovore na različite specifične zahteve klijenata.

Leave a Reply