Software

EyeSpeak ENGLISH

Koristeći program, slušalice i mikrofon unapredite engleski izgovor jer će Vam trebati za obrazovanje, ispite kao što su TOEIC® ili TOEFL®, posao, zabavu ili putovanje. Svi znamo da vam, bez obzira na vaš stvarni potencijal, jak “strani” akcenat može ograničiti profesionalne i lične ciljeve u životu. I često ste frustrirani kada morate da ponovite ono što ste rekli. A znate da je u kompetitivnoj internacionalnoj ekonomiji čist izgovor i tačna gramatika nešto što morate imati. Obavezno.

Zato je program EyeSpeak idealna (pa čak i nejjeftinija) pomoć u unapređenju izgovora. A kada popravite izgovor, pravi zvuci engleskog jezika će Vam dati samopouzdanje u razgovoru čak i sa rođe TOEICnim Englezima.

Ocene za izgovor

Na samom početku programa, Vaš engleski izgovor će biti analiziran, a zatim ćete dobiti odgovarajući kurs (početni, srednji i napredni nivo). Ocene ćete dobijati i tokom svih lekcija, a program će Vas sigurnom koracima voditi ka krajnjem cilju, korektnom engleskom izgovoru. Program koristi jednostavno, ali i objektivno, ocenjivanje, a Vi ćete analizirati dijagnostičke izveštaje u odeljku za preslušavanje.

Važne povratne informacije

Kada učite neki strani jezik, veoma je važno da razumete kako da izgovorite “pravi ton”. EyeSpeak pruža unapređene tehnologije kao što su poređenje zvučnih zapisa, vizuelno prikazivanje zvučnih talasa, kao i vizuelni dijagrami usta. Program analizira izgovor, intonaciju, dužinu izgovora apsolutno svake reči i zvučni nivo. Dijagrami usta su posebno bitni i omogućavaju vam da vidite šta ste napravili sa svojim ustima i jezikom, a sve opet upoređujući sa učiteljevim izgovorom.

Tri verzije programa
——————–
Demonstraciona verzija
———————-
besplatna je i možete da je kopirate na adresi http://www.multisoft.co.yu/content/view/115/158/
ako Vam se program svidi sve jezičke pakete, nakon uplate odgovarajuće verzije programa, možete preuzeti direktno sa Interneta

Standarda verzija sa preko 100 sati vežbi
——————————

———–
podatke o ovoj verziji programa možete videti na
http://www.multisoft.co.yu/content/view/402/306/

Premium verzija sa preko 300 sati vežbi
—————————————
podatke možete videti na
http://www.multisoft.co.yu/content/view/403/307/

Program je urađen sa eyespeakenglish.com, a više podataka o programu možete još pogledati na adresi http://www.multisoft.co.yu/skola/index.php?option=com_content&task=view&id=107&Itemid=124

Leave a Reply