Software

F-Secure Client Security na testu

Na nezavisnom testiranju AV-TEST-a, F-Secure Client Security je dobio nagradu “Best Protection 2011”

Finska firma koja se bavi antivirusnom zaštitom F-Secure (HEX:FSC), koju u Srbiji i Crnoj Gori predstavlja Amis telekomunikacije d.o.o. je na AV-TEST-u osvojio nagradu “Best Protection 2011” za F-Secure Client Security u kategoriji za korporativna rešenjaTestirano je sedam korporativnih endpoint proizvoda za zaštitu računara. Nagrada je dodeljena na osnovu rezultata svih testova u 2011 godini.

Andreas Marx, izvršni direktor kompanije AV-TEST, kaže: “Od svih korporativnih endpoint proizvoda za zaštitu koje smo pregledali u 2011, F-Secure Client Security nudi daleko najbolju zaštitu.”

Sa ovom nagradom, počastvovani od strane AV-TEST-a, antivirus proizvod nudi performanse koji postavljaju nove industrijske standarde. Svi proizvodi su testirani korišćenjem različitih tipova trenutnog malvera, uzimajući u obzir celokupnu funkcionalnost proizvoda. Sva F-Secure rešenja, uključujući F-Secure Internet Security 2012, su bazirani na istoj tehnologiji kao i F-Secure Client Security koji je dobio nagradu za “Best Protecton 2011” na AV-TEST-u.

Mika Stählberg, VP, F-Secure Laboratorije, kaže: “Mi nastavljamo sa konstantnim i velikim uspehom koji smo imali u poslednjih nekoliko godina sa našim bezbednosnim proizvodima. Rezultati testa pokazuju da je F-Secure medju liderima u industriji za zaštitu korporativnih klijenata.”

Leave a Reply