Software

F-Secure Internet Security 2011 nudi brzu zaštitu ličnih računara

Finska firma za kompjutersku bezbednost F- secure, za koju je u Srbiji generalni zastupnik Amis telekomunikacije d.o.o. predstavlja novu verziju alata u borbi protiv štetnih programa F-Secure Internet Security 2011. Paket je dizajniran da zaštiti korisnike od raznih pretnji na mreži.

Antti Reijonen, VP Consumer Business & Marketing F- Secure rekao je: “Ja sam uveren da je naše istraživanje potrošača rezultiralo da u bezbedonosnom softveru postavljamo nove standarde u jednostavnosti upotrebe. Pomoću tehnologije oblaka (cloud-based technology) I minimalni uticaj na sistemske resurse, čini tehnološki napredan proizvod koji smo ikada pokrenuli.

F-Secure Internet Security 2011 je dizajniran da bude što manje nametljiv. To znači da proizvod zahteva pažnju samo kada je to zaista neophodno. Korisnički interfejs je izuzetno jednostavan za upotrebu, svaka opcija se može uključiti ili isključiti sa samo jednim klikom.

F-Secure Internet Security 2011 sadrži sve tehnologije uništavanja zlonamernih softvera koji je kompanija razvila tokom proteklih 20 godina. Program takodje omogućava zaštitu na više nivoa od raznih vrsta napada, da li putem pretraživača, štetne datoteke ili linkova. F- Secure pametna oblak tehnologija je u stanju da gotovo neograničeno čuva broj podataka o svim internet fajlovima, tako da program može u nekoliko milisekundi da odluči da li je datoteka bezbedna ili štetna.

Leave a Reply