Software

F-Secure Internet Security 2011

F-Secure Internet Security 2011 štiti  računar od svih tipova malicioznih softvera. Omogućava, u realnom vremenu, zaštitu od virusa, spajvera, crva, trojanaca, rootkit-ova i zero-day napada. Automatski ažurira zaštitu iz remomirane F-Secure laboratorije tako da se nijedan fajl ne tretira kao manje bitan od drugih. F-Secure® Internet Security™ 2011 uključuje korisnički orjentisan dizajn i nudi bolju online bezbednost bez usporavanja računara.

Zaštita po nivoima u F-Secure Internet Security 2011 omogućava zaštitu od korišćenja fajlova pri pretraživanju interneta, dok alat Browsing Protection jasno naznačava koji su sajtovi bezbedni, a koji nisu i koje treba izbegavati.

Takođe, radi se o Cloud-enebled antivirus softveru koji ima višestruk mehanizam skeniranja koji detektuje štetne fajlove i maliciozni sadržaj na računaru. Integrisana DeepGuard cloud computing tehnologija obezbeđuje najbržu zaštitu protiv novih pretnji. Takođe, svi alati mogu da obezbede zaštitu i bez konekcije ka internetu, oslanjajući se na ugrađenu logiku donošenja odluka.

Količina specifičnih malvera raste brzo, ako i količina web sajtova koje treba skenirati. Zaštita koja je isključivo bazirana na dobijanju kopije malvera ili analiziranjem specifičnog URL-a nije više dovoljana. Da bi ste bili sigurni da ste zaštićeni od modernih i kompleksnih pretnji, F-secure konstantno unapređuje tehnologiju detekcije i zaštite. F-Secure Internet Security 2011 može doneti značajno sofisticiraniju i precizniju odluku baziranu na proceni koliko su sigurni uobičajeni fajlovi. Sa ovom informacijom, F-Secure Internet Security 2011 može automatski da odluči da li je fajl maliciozan ili bezopasan.

Leave a Reply