Software

Fujitsu Technology Solutions unapređuje inicijativu “Efikasna e-pošta” novim EMC softverom za arhiviranje

Inicijativa „Efikasna e-pošta” (Efficient E-Mail), kompanije Fujitsu Technology Solutions, danas je proširena još jednim moćnim proizvodom: „EMC SourceOne Email Management”. Ovaj softver nove generacije za arhiviranje elektronske pošte klasifikuje i skladišti elektronske poruke (e-mail) i instant-poruke u cilju pobošljanja efikasnosti sistema za razmenu poruka, smanjenja troškova skladištenja i unapređenja procesa kreiranja rezervnih kopija i oporavka podataka. Ovaj dodatak inicijativi „Efikasna e-pošta” je najnoviji korak u dugotrajnom partnerstvu i saradnji kompanija Fujitsu Technology Solutions i EMC na isporuci blisko-integrisanih rešenja za skladištenje podataka.

„EMC SourceOne Email Management” ima nove sofisticirane funkcije u koje spadaju i direktan pristup „e-mail” arhivama preko „pametnih telefona” sa operativnim sistemom (smartphones), poput „BlackBerry” uređaja i uređaja sa „Windows Mobile” sistemom, kao i jednostavnih ali moćnih web-interfejsa za pretraživanje. Pored toga, potporna arhitektura softvera „EMC SourceOne” pruža skalabilnost i visoku dostupnost, i čini ga pouzdanim i moćnim rešenjem za arhiviranje e-poruka u okviru inicijative „Efikasna e-pošta”.

„EMC SourceOne Email Management” je već dostupan klijentima Fujitsu Technology Solutions-a. Korisnicima koji imaju sklopljen servisni ugovor za „EMC EmailXtender 4.8” nudi se širok izbor besplatnih opcija za migraciju.

Inteligentno arhiviranje olakšava poštanske sandučiće

„Efficient E-Mail” inicijativa je osmišljena da ponudi idealnu „e-mail” infrastrukturu za „Exchange” okruženja. Glavni fokus ove inicijative je arhiviranje elektronske pošte, smanjenje opterećenja Exchange servera i omogućavanje upravljanja elektronskom poštom, uključujući i kreiranje rezervnih kopija. Pored toga, kompanije mogu da snime i indeksiraju „e-mail” poruke, i sačuvaju ih radi dokumentovanja poslovnih procesa i usaglašenosti sa zakonskom regulativom. Inicijativnom „Efikasna e-pošta” kompanija Fujitsu Technology Solutions kombinuje modularan hardver, softver i usluge i isporučuje potpuno individualna rešenja za korisnike.

Leave a Reply