Software

GStarCAD 2009

GStarsoft, bivši GreatStar, objavio je novu verziju svoje CAD platforme GStarCAD 2009 koja se odlikuje nizom poboljšanja i novosti

Sa više od 15 godina iskustva u razvoju, podršci i prodaji CAD platformi, Gstarsoft (bivši GreatStar) u svojoj ponudi ima pouzdana DWG bazirana CAD rešenja po vrlo pristupačnoj ceni. Proizvodi ove firme zadovoljavaju najrazličitije potrebe kada je u pitanju 2D/3D dizajn, uključujući različita polja, kao što su konstrukcije, transport, mašinstvo, pošte i telekomunikacije, lake industrije, petrohemija, metalurgija, električna energija i proizvodnja.

Gstarsoft je u tehnološkoj kooperaciji sa mnogim poznatim organizacijama kao što su Autodesk (dodatni razvoj AutoCAD sistema), Microsoft, Intel, Xerox, kao i Tsimghua & Nanjing Univercity. Pored toga, Gstarsoft je prvi komercijalni član ITC (IntelliCAD Tehnology Consortium) i jedan od članova osnivača ODA (Open Design Alliance), što omogućava razmenu znanja i iskustva vezanog za CAD tehnologiju sa više od 50 CAD developera.

Vodeći proizvod Gstarsoft kompanije je GStarCAD (bivši GStarICAD), potpuno funkcionalna CAD platforma koja je kompatibilna sa AutoCAD platformom. Zbog svoje potpune kompatibilnosti, stabilnosti, bogatstva funkcija i odlične korisničke podrške, GStarCAD je stekao hiljade lojalnih korisnika među kojima su i kompanije Intel, Siemens, Schneider Electric, Philips, Sony, Hitachi, Corning itd.

Sam softver je baziran na dobro poznatoj IntelliCAD platformi koja je industijski standard za low-cost CAD softver. Važno je napomenuti da GStarCAD otvara sve crteže AutoCad-a od verzije 2.5 do 2009, pa je u potpunosti kompatibilan sa .dwg crtežima.

Najnovija verzija GStarCAD alata – GStarCAD 2009 donosi niz poboljšanja od kojih se izdvajaju:

Poboljšan dizajn centar i paleta alatki
Brzo i efikasno prevlačenje blokova na radnu površinu pored palete alatki. Poboljšana efikasnost pri crtanja, pa tako i lakše ostvarivanje ciljeva i ostajanje u okvirima određenog budžeta.
GstarCAD alatke
Odlični alati za crtanje cevovoda i dizajniranje vodovodnih i kanalizacionih instalacija. Omogućeno da se na veoma jednostavan način ortogonalne projekcije prevedu u aksonometrijske.
Poboljšano upravljanje crtežima
Omogućen znatno brži rad sa view menadžerom, alatom za obradu layer-a i izmenu aliasa i alatom za definisanje karakteristika blokova. Ovi alati minimiziraju ponavljanje zadataka i vreme njihovog izvršavanja.
Jednostavnije štampanje
Nova verzija GStarCAD-a olakšava štampanje kroz unapređenje IHR interfejsa i automatski raspored crteža .
Brže i efikasnije obavljanje svakodnevnog posla
Ovo se posebno odnosi na otvaranje, čuvanje, kopiranje, premeštanje, rotiranje, mirroring, izmenu blokova ili rad sa velikim brojem objekata.
Poboljšana stabilnost
• Automatsko pravljenje rezervnih kopija
• Popravljeno više od 10 000 IntelliCad grešaka
• Mnoge funkcije su napisane ponovo
• 50 000 korisnika je testiralo i dalo pozitivnu ocenu o izmenama

GStarCAD možete poručiti u Extremu.

Leave a Reply