Software

GStarICAD proizvodi u CET-u

Potpisivanjem ugovora sa kompanijom GStarICAD, CET je postao authorized reseller ove kompanije. GStarICAD je poznat po jednom od najboljih CAD paketa baziranih na IntelliCAD platformi. GStarICAD je kompletno funkcionalni 3D CAD dizajnerski i CAD projektantski softver koji nudi potpunu podršku i kompatibilnost s AutoCAD-om, i predstavlja odličnu alternativu ovom softveru. Cene se kreću od 430€ za Standard verziju, dok Professional paket košta 535€.

GreatStar – GStarICAD

Sa više od 15 godina iskustva u razvoju, podršci i prodaji CAD platformi, GreatStar u svojoj ponudi ima pouzdana DWG bazirana CAD rešenja po vrlo pristupačnoj ceni. Proizvodi ove firme zadovoljavaju najrazličitije potrebe kada je u pitanju 2D/3D dizajn, uključujući različita polja, kao što su konstrukcije, transport, mašinstvo, pošte i telekomunikacije, lake industrije, petrohemija, metalurgija, električna energija i proizvodnja.

GreatStar je u tehnološkoj kooperaciji sa mnogim poznatim organizacijama kao što su Autodesk (dodatni razvoj AutoCAD sistema), Microsoft, Intel, Xerox, kao i Tsimghua & Nanjing Univercity. Pored toga, GreatStar je prvi komercijalni član ITC (IntelliCAD Tehnology Consortium) i jedan od članova osnivača ODA (Open Design Alliance), što omogućava razmenu znanja i iskustva vezanog CAD tehnologiju sa više od 50 CAD developera.

Vodeći proizvod GreatStar kompanije je GStarICAD, potpuno funkcionalna CAD platforma koja je kompatibilna sa AutoCAD platformom. Zbog svoje potpune kompatibilnosti, stabilnosti, bogatstva funkcija i odlične korisničke podrške, GStarICAD je stekao hiljade lojalnih korisnika među kojima su i kompanije Intel, Siemens, Schneider Electric, Philips, Sony, Hitachi, Corning itd.

Sam softver je baziran na dobro poznatoj IntelliCAD platformi koja je industijski standard za low-cost CAD softver. Važno je napomenuti da GStarICAD otvara sve crteže AutoCad-a od verzije 2.5 do 2009, pa je u potpunosti kompatibilan sa .dwg crtežima.

Leave a Reply