Software

Hemofarm osavremenjuje alate za vođenje podataka o tržišnim akterima

Hemofarm koncern i SRC sistemske integracije u četvrtak, 15. maja u 11 časova, u poslovnom centru koncerna u ul. Prote Mateje 70 u Beogradu, predstaviće integraciju novog marketinškog update.seven CRM softvera. Povodom objavljivanja strateškog dogovora o uvođenju nove CRM (Customer Relationship Management) tehnologije, očekujemo povodom ovog događaja na skupu prisutnima će se obratiti:

Aleš Hvala, izvršni direktor kompanije SRC.SI, Slovenija

Relja Mirović, direktor SRC sistemske integracije, Srbija

Vladimir Babić, izvršni potpredsednik, Hemofarm marketing

Darko Ružić, saradnik Tima veština Portfolio servisa, Hemofarm marketing

Hemofarm koncern će tokom narednih 18 meseci tehnički osavremeniti CRM (Customer Relationship Management) tehnologiju na svim tržištima na kojima koncern posluje, počev od Zapadnog Balkana, Rusije i zemalja ZNDa, Afrike i Bliskog istoka, do Rumunije i Albanije. Strateški ugovor o uvođenju Update.seven CRM softverskog sistema, proizvoda kompanije Update AG, Hemofarm koncern potpisuje sa renomiranim implementatorom ovog i drugih softverskih rešenja, kompanijom SRC sistemske integracije.

Reč je o tehnologiji koja će unaprediti efekte Hemofarmove CRM strategije, razvijanjem uspešnih partnerskih odnosa sa lekarima, apotekarima i pacijentima. Visok nivo tržišne informacije je neophodan za efikasan plasman kvalitetne farmaceutske generike. Lekarima i farmaceutima biće omogućeno da u svakom trenutku dobiju pravovremenu informaciju o aktuelnim terapijskim metodama, kao i o tome kakve su potrebe pacijenata za postojećim ili novim lekovima.

Formiranjem detaljne baze podataka o klijentima biće olakšana komunikacija i adekvatno sagledavanje njihovih potreba za edukacijom i usavršavanjem. Zahvaljujući CRM-u, Hemofarm će aktivno učestvovati na unapređenju primarne profesionalne uloge lekara i farmaceuta i time posredno u očuvanju zdravlja pacijenata.

Sa verom u izbor pravog strateškog partnera u domenu generičke farmacije, kompanija SCR.SI je potpisala i ugovor o dugoročnom sponzorstvu košarkaškog kluba “HemofarmSTADA”. Direktor kluba Marko Ivanović tim povodom uručiće na konferenciji za novinare dres kluba novim “članovima” tima, predstavniku kompanije SRC.SI. Kompanija SRC.SI je, takođe, kongresni centar Millennium u Vršcu odabrala za mesto svojih godišnjih okupljanja.

Leave a Reply