sap-hana
Software

HP i SAP nude SAP HANA rešenje u formi usluge

HP predstavlja SAP HANA®  u formi usluge, što organizacijama omogućava da u realnom vremenu analiziraju velike količine podataka, bez visoke inicijalne investicije.

 

HP-ovi ekonomični paketi sa SAP HANA rešenjem u formi usluge obuhvataju SAP HANA softverske licence, hardver i održavanje, a za njega korisnici jednostavno plaćaju samo mesečnu pretplatu.

sap-hana

“Tržište stvara pritisak da kompanije u realnom vremenu ostvaruju uvid u svoje poslovanje, korisnike i konkurenciju”, rekao je Jules Beck, potpredsednik, Enterprise Application Services, HP. “Kad HP i SAP zajedno inoviraju, pomeramo granice onoga što je našim korisnicima dostupno pružanjem uvida u realnom vremenu.”

Novo rešenje se pokreće u HP-ovom data centru, u upravljanom cloud okruženju, bilo u formi virtuelnog privatnog clouda ili privatnog clouda. Pokreće ga SAP sertifikovani HP AppSystem for SAP HANA, a tu je i HP Migration Factory for SAP HANA, paket usluga kroz koje HP prebacuje, proverava, štiti i isporučuje kritične podatke na SAP HANA platformi.

“SAP je fokusiran na poslovne izazove i tehnološke potrebe zajedničkih korisnika, zbog čega sa HP-om kao strateškim partnerom nudi integrisano rešenje za bolje upravljanje poslovanjem”, rekao je Eric Johnson, viši potpredsednik, SAP Database and Technology Solutions. “Nova ponuda je deo SAP-ove HANA Enterprise Cloud strategije da svojim korisnicima ponudi kritične usluge na bazi upravljanog clouda, kako direktno tako i preko cenjenih partnera kao što je HP. HP-ova ponuda SAP HANA rešenja u formi usluge je odličan primer kako obe kompanije daju jedinstvenu vrednost i prevazilaze očekivanja korisnika.”

Leave a Reply