hp
Software

HP omogućava brže pokretanje cloud servisa

Nova ponuda omogućava partnerima da cloud servisima povećaju prihode

HP predstavlja dva nova HP Cloud Builder programa koji partnerima omogućavaju da koriste HP-ovu javnu HP Cloud Services platformu, kako bi unapredili svoju cloud ekspertizu i stvorili nove izvore prihoda.

HP predstavlja i tri nova servisa bazirana na HP Cloud Services okruženju, koja korisnicima omogućavaju brže ostvarivanje vrednosti i jednostavnije pokretanje clouda.

hp

Kao deo HP-ove Converged Cloud strategije, dodaci u HP Cloud Builder programu omogućavaju globalnim sistem integratorima i prodajnim partnerima da svojim korisnicima ponude hibridni model pokretanja unutar privatnog, upravljanog ili javnog cloud okruženja.

Program za globalne sistem integratore

HP-ov program za globalne sistem integratore omogućava partnerima da pružaju konsultantske usluge, prave aplikacije ili prodaju servise bazirane na HP Cloud Services okruženju. Ovaj program partnerima daje alate za brz i pouzdan prelazak korisnika na cloud. Članovi programa imaju pristup posebnom okruženju za testiranje clouda, marketinškim alatima, kao i prodajnim i tehničkim resursima.

 

Deloitte Consulting, globalna kompanija za finansijske usluge, i Infosys, tehnološki konsultant, rade sa HP Cloud Services okruženjim u sklopu partnerskog programa za globalne sistem integratore kako bi zadovoljili visok obim potražnje za cloud okruženjima kod velikih kompanija. Zahvaljujući tome, Deloitte i Infosys imaju način da pomognu svojim partnerima da reše kompleksne poslovne probleme, da neguju inovacije i podstaknu rast.

 

Program za prodajne partnere

HP-ov program za prodajne partnere nagrađuje one koji korisnicima preporuče HP Cloud Services ponudu i održavaju dugoročne odnose uz godišnju proviziju. Ovaj program partnerima omogućava da pronađu nova tržišta i privuku korisnike kroz obuku, mogućnost za kobrending i marketinške alate.

 

Od leta 2013. godine, HP će program proširiti tako da pruži finansijski podsticaj partnerima koji nude HP Cloud Services rešenja.

Nova HP Cloud Services ponuda

HP je proširio HP Cloud Services ponudu novim servisima koji omogućavaju realizaciju pouzdane aplikativne infrastrukture i brzo ostvarivanje poslovnih rezultata:

  • HP Cloud Monitoring omogućava korisnicima da identifikuju potencijalne probleme pre nego što oni ostvare uticaj na rad, uz alate za merenje i obaveštavanje.
  • HP Cloud Load Balancer optimizuje vreme reakcije aplikacija i snižava IT troškove tako što raspoređuje saobraćaj na više servera.
  • HP Cloud DNS štedi programerima vreme i pruža brz i lak pristup brzim i pouzdanim globalnim DNS serverima.

 

“Partnerima i organizacijama nedostaju resursi, što otežava investiranje u najnovije tehnologije za njihove korisnike”, rekao je Roger Levy, potpredsednik, Technology and Customer Operations, Cloud Services, HP. “HP-ov partnerski program pokazuje našu trajnu posvećenost uključivanju partnera i korisnika u inovativne tehnologije, što im omogućava da dostignu nova tržišta, povećaju bazu svojih korisnika i obezbede svoju profitabilnost.”

 

Dostpunost

Novosti u HP Cloud Services ponudu inicijalno se nalaze u privatnoj beta fazi. Više informacija je dostupno na hpcloud.com i HP Cloud Matters blogu.

Leave a Reply