hp-Mobility
Software

HP predstavlja cloud rešenje za mobilni pristup podacima

Kompanija HP predstavlja cloud rešenje za upravljanje koje pruža bezbedan pristup aplikacijama i podacima preko mobilnih uređaja.

HP-ovo cloud rešenje Mobility uspešno balansira između odgovornosti i zahteva IT odeljenja, i izazova i očekivanja korisnika. Novo rešenje je deo HP Converged Cloud ponude koja organizacijama pruža osnovne tehnologije i usluge za kreiranje i korišćenje IT usluga.

hp-Mobility

Novo rešenje omogućava brzo i fleksibilno pokretanje alata i servisa za bezbedan pristup aplikacijama i fajlovima, kao i za deljenje putem više mobilnih platformi i svih tipova uređaja, uključujući tablete i mobilne telefone. IT odeljenja dobijaju i alate za podešavanje bezbednosti i kontrolu pristupa radi zaštite aplikacija i podataka.

Korisnici mogu da preuzmu odobrene aplikacije sa bezbedne lokacije, da pošalju fajlove saradnicima i sinhronizuju ih preko bilo kog mobilnog uređaja putem HP cloud infrastrukture. Mobilni podaci su enkriptovani tokom prenosa, na mobilnom uređaju, kao i u cloud sistemu.

“Mobilnost na radnom mestu nastavlja da bude ključni fokus i briga IT odeljenja”, rekao je Pete Karolczak, viši potpredsednik, HP Enterprise Services. “HP-ovo cloud rešenje Mobility koristi snažnu HP-ovu cloud ponudu da korisnicima pruži uslugu koja obezbeđuje najviši nivo korisničkog iskustva i produktivnosti uz minimizovalnje rizika za IT okruženje.”

Ovo rešenje koristi vodeće tehnologije, uključujući rešenja kompanija Citrix i SAP, kojima u potpunosti upravlja HP što pojednostavljuje pokretanje i održavanje.

Cene i dostupnost

Cloud rešenje Mobility će biti dostupno širom sveta uz set servisa i funkcija upakovanih tako da kreiraju kompletno, fleksibilno rešenje. Cena bazirana na broju korisnika povećava vrednost ovog rešenja jer omogućava da jedna osoba koristi više uređaja.

Leave a Reply